japa Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 a ešte zo dve fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Antea 390 objednány, dodání 8 týdnů. Budou 2 měsíce velkého těšení...
mengelis Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Antea 390 objednány, dodání 8 týdnů. Budou 2 měsíce velkého těšení... Závist, závist :-)
kejklik Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Dnes dorazil kurýr FedExu s velkou krabicí, v ní byla menší papírová, v ní hliníkový kuférek a v něm Antea 390. Dneska s nima půjdu spát a k sexu se nenechám zlákat ani vlastní ženou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rorda Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Ten ciferník je bílej nebo krémovej?!? Ale vypadaj fakt pěkně ... Na rozjezd ideální ...
Hugo14 Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Hodinky krásný, to beze sporu. jen mi přijde poněkud rušivá ta od okraje odstrčená datumovka. Antea 365 mi IMHO přijde vyváženější.
safi Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Dnes dorazil kurýr FedExu s velkou krabicí, v ní byla menší papírová, v ní hliníkový kuférek a v něm Antea 390. Dneska s nima půjdu spát a k sexu se nenechám zlákat ani vlastní ženou.... tak pak napiš jak se ti podařilo splnit předsevzetí :-) P.S. to chci teda vidět :-P Upraveno 2. září 2008 uživatelem ¨safi
kejklik Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Ten ciferník je bílej nebo krémovej?!? Ale vypadaj fakt pěkně ... Na rozjezd ideální ... Není to Primalex Polar, lehounce nadýchlá smetana, velice záleží na osvětlení.
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 nevím jestli jsem něco nezaspal,ale objevil jsem tento model na stránkách Stowa
safi Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 nevím jestli jsem něco nezaspal,ale objevil jsem tento model na stránkách Stowa ten už se pár týdnů vyrábí, ale na stránkách Stowy jsem jej hledal marně. Na WUS fóru už lidé ukazovali své fotky.
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 ten už se pár týdnů vyrábí, ale na stránkách Stowy jsem jej hledal marně. Na WUS fóru už lidé ukazovali své fotky. nevíš proč jsou dražší než "klasické" Marine - je tam něco navíc X WUS forum
safi Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 nevíš proč jsou dražší než "klasické" Marine - je tam něco navíc X WUS forum netuším....:-( BTW..ideální adept na oblekovky...co ty na to :-P
ZJ Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 nevíš proč jsou dražší než "klasické" Marine - je tam něco navíc X WUS forum ...podle fotky bych to tipnul na emailový ciferník,tak možná proto
safi Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Pořád tam asi neni antireflex, co?!? nene .. a přitom ti ho udělají v každé ochotnější optice za pár set CZK.....takže technický problém to není, ani problém finanční....
Hugo14 Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Problém historický (jakože originál taky antireflex neměl - byť měl "jiný safír")?
redd Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Stowa Marine Original s římskými číslicemi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sved002 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Stowa Marine Original s římskými číslicemi Tak tyhle jsou nadherny,mel jsem Stowa Marine original ,ale tyhle jsou hezci.
Valentin Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Stowa Marine Original s římskými číslicemi Koukám, že stačí vyměnit normální číslice za římské a hned to vypadá mnohem lépe
Jeremy Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Koukám, že stačí vyměnit normální číslice za římské a hned to vypadá mnohem lépe Mně to teda přijde mnohem horší.. navíc nesnáším "římskou" čtyřku jako "IIII"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se