Přejít na obsah

RAYMOND WEIL Freelancer Realteam

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadají krásně. Jaká bude asi cena?... Uvažuju o koupi new TH Aquaracer 300m 43mm, ale RW mě láká. Jestli bude navíc mít průhledné dýnko...

Odesláno

Ale jo, dát tam pořádnej tah. Datumka ... kdo má datumky rád ocení, že ji nezakryje ručička, vždy se dá datum pohodlně odečíst (i když to nevypadá zrovna nejlíp a na diverskách už vůbec ne, ale o jakejch diverskách se tu bavíme, spíš jako že nalitej kravaťák spadne někde do vody).

Odesláno

Ta cena je masakr, ale jinak jsou to pohledne hodinky a ta 3-datumovka by mi nevadila.

Odesláno

RW je jedna z mých oblíbených značek. A ano, uznávám, že naceňujou opravdu řádně. Na druhou stranu si nedrží zas tak cenu jako jiné profláklejší švýcary, takže třeba časem druhá ruka... Ale tyhle jsou parádní.

• po měsících...
Odesláno

Jo ty modre, ale na TAHU :) jsou pekne.

Odesláno
  V 6. 10. 2016 v 13:29, kuncák7 napsal:

Ale ta datumovka :-(, proc? Jinak docela povedeny.

...asi to bude nový trend, ináč mne to nevadí ved nech je trošku zmena nemusí to byť samé len na pozici 3 a 6 ...

Odesláno
  V 6. 10. 2016 v 15:16, AKUC napsal:

...asi to bude nový trend, ináč mne to nevadí ved nech je trošku zmena nemusí to byť samé len na pozici 3 a 6 ...

Asi ano, já si na to prostě nějak nedokážu zvyknout. A stačilo by i jedno číslo, pro lepší přehlednost ( ale asi je to taky o zvyku ).

Odesláno

Kluci, chapu ze se Vam ta datumovka nelibi, ale takhle se to odlisuje od ostatnich. ...:taz:

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...