Kasper Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 Kasper -třeba až budeš vlastníkem 10ti kusů VC, tak ti sekci VC založí, tak do toho jdi, to se vyplatí
Návštěvník YPO Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 chronomag i odkíizeč mají jediné štěstí,že to tu funguje tak nějak samospádem ...... takhle se podniká
N4M Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 chronomag i odkíizeč mají jediné štěstí,že to tu funguje tak nějak samospádem ...... takhle se podniká Ale odklízeč se tu čas od času ukáže ne? Tak proč nereaguje na vaše/naše prosby?
Shemik Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Koukám, že když se tu tak žadoní o sekce pro i více majitelů, tak přát si sekci Roskopf je asi naivní, že?
Cyber Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Koukám, že když se tu tak žadoní o sekce pro i více majitelů, tak přát si sekci Roskopf je asi naivní, že? Jo, hodně naivní....
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 něco málo už se událo ...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10134
Cyber Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 něco málo už se událo ...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10134 no jo, ale málo....sekce pořád nikde...
Shemik Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Jo, hodně naivní.... No jo ja se tady teprve rozkoukavam a uz mi to take dochazi. Takze sorracek
eLzyx Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 tak proč se tu aspoň nepřidá sekce "ostatní švýcarské hodinky" ? Rád bych se zeptal na pár blbin okolo Traserů a takhle nemám v podstatě kde. Cpát to někam do rolexu se mi nechce.
lolohh Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 (upraveno) tak proč se tu aspoň nepřidá sekce "ostatní švýcarské hodinky" ? Rád bych se zeptal na pár blbin okolo Traserů a takhle nemám v podstatě kde. Cpát to někam do rolexu se mi nechce. Když sjedeš pod jednotlivé sekce ve Švýcarských hodinkách, tak tam uvidíš "mišmaš", kde se můžeš ptát třeba i na Trasery. Edit: vlastně nad a pod tímto vláknem, kam jsi přispěl a taky není v žádné spec. sekci, tak můžeš založit svoje nové vlákno. Upraveno 17. ledna 2008 uživatelem lolohh
eLzyx Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 ahá, díky za info. Ze zvyklosti jiných fór jsem tu trošku zmaten, ale to se poddá
odklizec Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 sim-sala-bim! amen-hotep-safra-safra! budiz svetlo!
Cyber Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Díky, díky, díky ....... za vytvoření sekce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se