sam.svi Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Jedna z páteční cesty vlakem. Půjčil jsem si od člena rodiny a přestože to nikdy nebyl nejpopulárnější model z kolekce, tak musím říct, že to sedne docela pěkně. 1
Borra Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 před 3 hodinami, OlinCiruvka napsal: Moc hezký 1
OlinCiruvka Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 před 21 hodinami, Borra napsal: Moc hezký Děkuji, noví miláááškové. Ještě jim pořídím další tah ne převlíkačku, jen nevím, jestli gumu nebo kůži, líbí se mi oboje
OlinCiruvka Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Všichni, co máme dítě / děti, máme i něco "na ven", moje jediná baterka ve verzi TdF 1
Borra Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 před 1 hodinou, OlinCiruvka napsal: Děkuji, noví miláááškové. Ještě jim pořídím další tah ne převlíkačku, jen nevím, jestli gumu nebo kůži, líbí se mi oboje Tah, nebo nějaký kožený rally řemen. Guma k nim myslím moc nepůjde, nebo spíš já bych si na hodinky s odkazem na nějakou minulost gumu nedával, ale samozřejmě Tvoje hodinky, Tvoje věc. Jsou to moc hezký hodinky, ale už jsem to tu psal, za mne škoda, že na ně nedali původní logo. 1
STRKKT Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Dnes v lese se Seastary. Jsou mi trochu malé, i když to na podle fotky nevypadá. 1
Chronopetr Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Už jsou vlásečnice četnější, ale pořád se kochám těmi kombinacemi leštěných a broušených ploch. 1
Chronopetr Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Ještě je ponosím na řemenu. Zase jiné hodinky. 1
OlinCiruvka Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna V 30. 12. 2024 v 15:11, Borra napsal: Tah, nebo nějaký kožený rally řemen. Guma k nim myslím moc nepůjde, nebo spíš já bych si na hodinky s odkazem na nějakou minulost gumu nedával, ale samozřejmě Tvoje hodinky, Tvoje věc. Jsou to moc hezký hodinky, ale už jsem to tu psal, za mne škoda, že na ně nedali původní logo. Od doby Powermatic stroječků jsem celý nesvůj, když v hodinkách nemám kus plastu nebo teď alespoň gumy 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se