A@A Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 ja staré solarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 (upraveno) před 23 hodinami, AKUC napsal: ja staré solarky Ideální letní model který se mi libí na takové to domácí nošení. Viděl jsem ho i za slušné peníze (USA), ale ten rozměr je pro mě moc velký Upraveno 16. března 2024 uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Před hodinou, childe napsal: Ideální letní model který se mi libí na takové to domácí nošení. Viděl jsem ho i za slušné peníze (USA), ale ten rozměr je pro mě moc velký to sú oni z USA, fakt za málo, rozmer OK - bál saom sa aj ja ale ako píšeš na leto, na šport ideálne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 na víkend ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 před 16 hodinami, AKUC napsal: na víkend ... To je podoba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 T-Touch Connect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 V 7. 4. 2024 v 21:36, antitomas napsal: T-Touch Connect Otázka klidně i na ostatní majitele... Jaké jsou s těmi T-Touch zkušenosti? Slyšel jsem už několikrát, že třeba aplikace v mobilu není úplně to pravé ořechové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 @sam.svi je tu celé TÉMA, tam najdeš většinu informací. Mám je cca 2,5 roku a bez problémů, používám s iOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 víkendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 V 7. 4. 2024 v 11:31, Borra napsal: To je podoba... máš to pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 V 11. 4. 2024 v 10:21, antitomas napsal: @sam.svi je tu celé TÉMA, tam najdeš většinu informací. Mám je cca 2,5 roku a bez problémů, používám s iOS. To jsem nevěděl, každopádně díky a určitě na to mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 koupil jsem si seastary v quartzu a hodně mě překvapují svou kvalitou zpracování a množstvím funkcí, které ve smyslu poměr cena - kvalita - mi přijde neuvěřitelný... připadá m i to zatím - jakože tam někde musí být přece chyba, jsou to relativně levné hodinky!!! klady hodinek jsem si zaznamenal tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Prx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Z technologického hlediska už skoro vintážní Smartwatch v dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 Výjimečně tady koupené pro kolegu. Tak zkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2024 Ty jsou prostě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se