Borra Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Jedna z páteční cesty vlakem. Půjčil jsem si od člena rodiny a přestože to nikdy nebyl nejpopulárnější model z kolekce, tak musím říct, že to sedne docela pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 3 hodinami, OlinCiruvka napsal: Moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 21 hodinami, Borra napsal: Moc hezký Děkuji, noví miláááškové. Ještě jim pořídím další tah ne převlíkačku, jen nevím, jestli gumu nebo kůži, líbí se mi oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Všichni, co máme dítě / děti, máme i něco "na ven", moje jediná baterka ve verzi TdF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 1 hodinou, OlinCiruvka napsal: Děkuji, noví miláááškové. Ještě jim pořídím další tah ne převlíkačku, jen nevím, jestli gumu nebo kůži, líbí se mi oboje Tah, nebo nějaký kožený rally řemen. Guma k nim myslím moc nepůjde, nebo spíš já bych si na hodinky s odkazem na nějakou minulost gumu nedával, ale samozřejmě Tvoje hodinky, Tvoje věc. Jsou to moc hezký hodinky, ale už jsem to tu psal, za mne škoda, že na ně nedali původní logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Dnes v lese se Seastary. Jsou mi trochu malé, i když to na podle fotky nevypadá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Už jsou vlásečnice četnější, ale pořád se kochám těmi kombinacemi leštěných a broušených ploch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ještě je ponosím na řemenu. Zase jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna V 30. 12. 2024 v 15:11, Borra napsal: Tah, nebo nějaký kožený rally řemen. Guma k nim myslím moc nepůjde, nebo spíš já bych si na hodinky s odkazem na nějakou minulost gumu nedával, ale samozřejmě Tvoje hodinky, Tvoje věc. Jsou to moc hezký hodinky, ale už jsem to tu psal, za mne škoda, že na ně nedali původní logo. Od doby Powermatic stroječků jsem celý nesvůj, když v hodinkách nemám kus plastu nebo teď alespoň gumy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Hele a ta lumi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Hustý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se