spiderer Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Ja bych byl pro nekdy tak od 14.8. dale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 jasně, tohle je jen dotaz na rychlo sraz... jinak se samozřejmě zeptám na termín který bude alespoň ne dřív než za 14 dní... Tohle spíš beru jako "Dáme nějaké pitíčko, ukážeme hodinky a za hoďku, dvě, jdeme " Onion Frantík Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Sraz by bylo podle mého názoru nejlepší uspořádat po odeznění dovolených. Takhle řadě členů bude líto, že jim to s dovolenou koliduje, počítáme li hlavní dovolenky červenec srpen což takhle je dát s dostatečným předstihem dejme tomu na některý den v týdnu od 8.9. Vždyt čím větší účast tím lépe , tím vice hodinek a přátelského pokecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Tohle by mohlo být jen takové"jdeme na pivo" s kamarády Přinesu možná už i Longines Lindbergh Prostě jak tady napsal někdo jiný, objevilo se pár nových hodinek a je potřeba je probrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 vypadá to, že 10. je opravdu moc narychlo, tak pojďme zkusit toho 5.8.? (to by se mi i hodilo víc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Tak jo... tak čtvrtek rušíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Kdyz se zadari, donesu v tom srpnu Steinhart Le Mans na tahu, vypada to nadherne... nebo alespon me se to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 No tak ten ctvrtek rusime!!! 5.8 ja muzu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Pánové prosím dejte to na půlku září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Tak já bych se zdovolením přidal na toho 5.8. i když zatim to nevim 100%, ale takových je tady koukám víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Hele kluci, tak udelame ten mini sraz v utery 5.8.? Onione muzes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 já bych asi určitě dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 No vida! Udelali bysme to v tom Karline, Gate, jak navrhoval Onion! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Že bych se stavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 (upraveno) Prijed a privez ty tvoje Perelety!!! Pocitam s tebou! Já Filipes hciq New Millis Upraveno 31. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Prijed a privez ty tvoje Perelety!!! Pocitam s tebou! Já Filipes hciq New Millis Tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 V utery 5.8. nekdy kolem 19:00 v karlinske restauraci Gate. Uvidime az se probudi Onion :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 V utery 5.8. nekdy kolem 19:00 v karlinske restauraci Gate. Uvidime az se probudi Onion :-) Von chrápe do sedmi do večera? Chci ho vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Von chrápe do sedmi do večera? Chci ho vidět! Vole!!! Myslel jsem az se dneska probudi, jestli zareaguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se