Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mam otrepany dotaz...Co takto novorocny zraz??Pochvalit sa co doniesol Jezisko??Gate,alebo za rohom je Pivovavarsky klub/6druhov piva,vyborna kuchyna.../.26.1.???

ten pivovarský klub je samozřejmě mnohem lepší volba. kdyby se to teda konalo tam, čas si udělám.

edit: a co se týká toho ježíška, pochválit se můžu, dostal jsem teplé spodní prádlo, ale ukazovat se s nim nikomu nebudu

Upraveno uživatelem maama
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Kde to je, nejakou adresu prosim.....?

Máš to o pár příspěvků výše:

Publikováno 3.leden.2012 - 00:11

Mam otrepany dotaz...Co takto novorocny zraz??Pochvalit sa co doniesol Jezisko??Gate,alebo za rohom je Pivovavarsky klub/6druhov piva,vyborna kuchyna.../.26.1.???

Odesláno

Já jsem totální blb, teď mi došlo, že ve čtvrtek večer jedeme na Slovensko na křtiny. To by mě drahá hnala, kdybych sdělil, že jdu na sraz :D

Tak si to užijte!

Odesláno (upraveno)

26.1. 2012, Pivovarský klub (?)Je asi jedno kde,hlavne aby niekto urobil rezervacku...:-)

1) JDenver

2) Moty123

3) Cikinek

4)Svijanskymaz + 1 pani

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

26.1. 2012, Pivovarský klub (?)Je asi jedno kde,hlavne aby niekto urobil rezervacku...:-)

svijanský, myslel jsem, že jako svolavatel rezervaci uděláš. volal jsem do pivovarskýho klubu http://gastroinfo.cz/pivoklub/ a na hodináře/chronomag žádnou rezervaci neměli. přečetli mi jména, ale to mi pochopitelně nic neřeklo, tak jsem udělal rezervaci - 8 lidí, od 18:00, heslo chronomat:) opakoval jsem mu to, ale to G mu nešlo z huby, tak jsem ho dál netrápil. 10 se nás tam případně namáčkne. jejich web říká - nekouříme.

prosím, potvrďte, že jste nikdo rezervaci nedělal, ať tu moji případně zruším. ď

1) JDenver

2) Moty123

3) Cikinek

4)Svijanskymaz + 1 pani

5) maama

Odesláno

Maama: Taky jsem předpokládal, že Svijanskymaz to zamluví, takže jsem nic nerezervoval. Dík, že jsi se toho ujmul.

Odesláno

Maama: Taky jsem předpokládal, že Svijanskymaz to zamluví, takže jsem nic nerezervoval. Dík, že jsi se toho ujmul.

Priznam sa,ze som cakal az doteraz,nakolko mi nebol jasny pocet ludi.Takze som to chcel objednat az teraz...Tym padom dik tomu,co ma zastupil....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...