Skeleton Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Tak to mam nocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Som za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Navrhuji termín: úterý 26.2.2008 od 18 hod?Jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dny Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 To nemůžu. Pro mě je reálný termín až od 3.3. Když už jsme v Karlíně tak co znovu otevřená U mrtvýho ptáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 safra, zrovna 26.2. taky nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 rafinovaně zvolený termín - zrovinka, když má půl prahy (6-10) jarní prázdniny ! Bohužel, příště ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Taky nemůžu. Já se vlastně ale ani nepřihlásil, tak to je jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Mohl bych později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Mělo by to vyjít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 sorry jsem mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Později není asi problém, tu hodinu jsem psal jako potencionální termín kdy se začneme slejzat Když si dáme jídlo a pití tak máme "později" hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Rád bych se dostavil. Bohužel ale, jak psal cigi, jsou prázdniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 a kdy prázdniny končí? Dáme nejbližšídalší termín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 a kdy prázdniny končí? Dáme nejbližšídalší termín... Taky jsem myslel pozdější termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Tak mi řekněte kdy končí prázdniny.... Já to nevím, mně se to netýká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Já s tim taky problém nemam, dáme pozdější datum, aby se to hodilo vícero lidem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Taky s pozdejsim terminem nemam problem, prizpusobim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dny Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 co úterý 4.3.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Může být. Ale když už se to posouvá, tak by se mi víc líbilo pondělí. Přidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Tak vám do toho taky vstoupím, asi bych taky rád dorazil. Tu divnou hospodu a to krkací pivo jsem už zpracoval. Pro co bych se však přikláněl je to aby se to odehrálo nějakej čtvrtek. Vysvětlení: sodovku tam pít nebudu, a pokud se mi podaří provést dietní chybu ( ožrat se) na začátku týdne, tak mám podělanou celou jeho půlku. Pokud se však ožeru ve čtvrtek, tak v pátek jede velká část národa tak na 50 % a jde to překlepat a nabrat nový síly ještě mimo ten domácí bordel. No a o výkendu, přítelkyně, ženy a děti maj již fotra v super kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se