Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jistě ne, ale dva jsou dost málo.

PŘIDÁ SE NĚKDO ?

no, ještě jsem v těch severních pražských vsích na pivo nebyl, tak jo. a můžu se zeptat, co tam točí z tanku? ať vím na co se těšit. tento týden jsem zašel do gatu a stella byla zkvašená, fujtajbl. ta putyka je mi pořád míň a míň sympatická. navrhuju někdy udělat pražský sraz v prazskymost.cz -dobré vlastní pivo, svíčkovou umí.

ale ty Stodůlky beru. nepřidá se Dantechno?

Odesláno (upraveno)

A kdy ? V Patek vecer jdu s mladou na fotbal na letny a v sobotu - nedeli bych nejakej cas vysetril. Chtel jsem puvodne navstivit Chromoshop ale maj votevreno jen v tydnu :(

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

A kdy ? V Patek vecer jdu s mladou na fotbal na letny a v sobotu - nedeli bych nejakej cas vysetril. Chtel jsem puvodne navstivit Chromoshop ale maj votevreno jen v tydnu :(

od příštího víkendu 19-20 otvíráme i v sobotu

Odesláno

no long psal sobotu.
Odesláno

no, ještě jsem v těch severních pražských vsích na pivo nebyl, tak jo. a můžu se zeptat, co tam točí z tanku? ať vím na co se těšit. tento týden jsem zašel do gatu a stella byla zkvašená, fujtajbl. ta putyka je mi pořád míň a míň sympatická. navrhuju někdy udělat pražský sraz v prazskymost.cz -dobré vlastní pivo, svíčkovou umí.

ale ty Stodůlky beru. nepřidá se Dantechno?

jen malá technická - Stodůlky určitě nejsou na severu Prahy, bohužel-jinak bych taky zaskočil

Odesláno

jen malá technická - Stodůlky určitě nejsou na severu Prahy, bohužel-jinak bych taky zaskočil

no vidíš, naplavenina se pozná. teď bych se nejradši propad zpět do slavkovského lesa:)
Odesláno

No bóže, tak je to západ Prahy nó, vždyť je to rozdíl jen 90°, tak o co jde. Ale je to na Metru, tak je to opravdu skoro jedno.

Odesláno

1. JDenver

2. Dantechno

3. pavča

4. maama

5.Long

Je to :

Praha 5, Stodůlky

Trávníčkova ulice na stanici Luka trasy metra B a naproti té ulici je ta hospoda ( není to žádný pajzl nebojte)

Hospoda má 2 patra, dole super vaří a pivo mají z tanku Plzničku a Gambrinus

Odesláno (upraveno)

Zní to slibně, ještě mi chybí nějaký štábní čas celé této monstrózní akce.

Jsem pro 19 30 hod, aby se mi doma nezvedl kýbl při sledování televizních novin na Nově:smile_anim:

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Tak to se omlouvám, ta pozdní hodina to komplikuje, máme večer návštěvu. Já jsem čekal, když je to v sobotu, odpolední posezení. Tak se hezky bavte.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...