Návštěvník Tada Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Nebyl by lepší takový karavan-ten se dá pohodlně přemístit od fakulty k fakultě To uz neni originalni, takhle uz jeden v Olomouci bydlel
Jay Doll Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Nebyl by lepší takový karavan-ten se dá pohodlně přemístit od fakulty k fakultě To uz neni originalni, takhle uz jeden v Olomouci bydlel Bys ho mohl trumfnout Tado...
Frantik Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 nebo................ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Jay Doll: na to by mi ani nemohli dat boticku, co?
Jay Doll Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Jak ve kterém městě, v Praze na to botičky prej mají, v Brně nevím
Dantechno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Jak ve kterém městě, v Praze na to botičky prej mají, v Brně nevím Tady ten obytnej roztahovaci mikrobus ma tady jeden chlapek. Koukam , ze vevnitr to taky neni k zahozeni....
pavča Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) platí sraz 6.10. někde? Vypadalo to, že sraz 6.10. platí, dokud se nezačalo naznačovat, že tradiční Gate není to správné místo a že se to udělá v nějaké Jagušce. Tím se to dostalo do stavu, kdy se neví kde vlastně je to správné místo (vytušil jsem, že se správné místo hodnotí dle piva, které je údajně v Gate nevyhovující) a tak nějak se nic neděje. Já bych 6.10. do Gate rád šel. Můžeme zkusit udělat seznam, co to udělá (bude-li ale v Gate místo, ono se musí objednat dost předem). Sraz 6.10. GATE: 1. pavča Upraveno 2. října 2011 uživatelem pavča
Matthew Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Vypadalo to, že sraz 6.10. platí, dokud se nezačalo naznačovat, že tradiční Gate není to správné místo a že se to udělá v nějaké Jagušce. Tím se to dostalo do stavu, kdy se neví kde vlastně je to správné místo (vytušil jsem, že se správné místo hodnotí dle piva, které je údajně v Gate nevyhovující) a tak nějak se nic neděje. Já bych 6.10. do Gate rád šel. Můžeme zkusit udělat seznam, co to udělá (bude-li ale v Gate místo, ono se musí objednat dost předem). Sraz 6.10. GATE: 1. pavča Sraz 6.10. GATE: 1. pavča 2. Matthew
Chorche Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) U mě je to opět značně nejisté, neboť v pátek ráno odjíždíme a ve čtvrtek jdu na vyšetření, kde budu oblbnut, takže bůhví, jak na tom večer budu, ale kdyby to vyšlo, tak se zastavím, hlavně bych chtěl vidět ty Pavčovi Carrery : Sraz 6.10. GATE: 1. pavča2. Matthew 3. Chorche Upraveno 2. října 2011 uživatelem Chorche
onney Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 1. pavča2. Matthew3. Chorche 4. onney Ve čtvrtek budu v Pardubicích, ale pokud se stihnu vrátit včas, tak rád dorazím. Gate forever!!!
JHonza Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 1. pavča2. Matthew3. Chorche4. onney5. Widloun
zrno Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) 1. pavča2. Matthew3. Chorche4. onney5. Widloun6.zrno Upraveno 3. října 2011 uživatelem zrno
PavelK Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 1. pavča2. Matthew3. Chorche4. onney5. Widloun6. zrno 7. PavelK
xjr1 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 1. pavča2. Matthew3. Chorche4. onney5. Widloun6. zrno 7. PavelK8. xjr1
Churchill Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 1. pavča2. Matthew3. Chorche4. onney5. Widloun6. zrno 7. PavelK8. xjr19. Churchill
pavča Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Než udělám rezervaci, tak bych si dovolil navrhnout malou retrozměnu. Poslední srazy se mi zdály (díky rozdělení se na kuřáky a nekuřáky) takové smutné, část lidí seděla v salonku a nebylo je ani vidět ani slyšet (kuřáci), zbytek seděl jinde a bylo to takové - prostě nebylo to to pravé, jak to dříve bývalo. A tak, ač zavilý nekuřák, navrhuji opět sedět pohromadě jako dříve a to zase tradičně nahoře (kde se i kouří, ale přežili jsme to, tak nás to asi nepoloží), bylo to, myslím, lepší a družnější. Co vy na to???????
Frantik Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Konečně se toho ujal někdo rozumnej a normální a zacina se to vracet ke starejm dobrejm srazum v Gatu Díky Pavčo. Ja sice toto datum nemuzu, ale priste se tesim.
pavča Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 No díky, snad se to bude zdát přijatelné i ostatním přihlášeným (i zatím nepřihlášeným). Rezervaci jsem provedl, protože není radno příliš váhat, často bývá s místem honička. Takže jsou na čtvrtek 6.10.2011 rezervovány stoly jako to bývalo dříve (vlevo vzadu za akváriem), rezervace je od 18 hodin, takže je se možno začít trousit dle časových možností.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se