Onisan Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Tak já asi nebudu.. je to světa kraj a já tam nestihnu rozumně dojet z práce
farářskej Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Tak zrovna ten čtvrtek nemůžu... kdyby to bylo úterý 22.4., tak neřeknu ani popel a už si hledám spoje, ale takhle
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Onion napsal: .. je to světa kraj .. Jak pro koho, jak pro koho. Ještě radši znovu přidávám odkaz na pizzerii. Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Kamil
HonzaX Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Rád bych přišel , ale dostal bych se tam nejdříve v 20 h a ještě s tenisovou výbavou . Škoda , že je to čtvrtek .
rorda Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Tak jak to vypadá?!? Nějak to tu utichlo ...
budo Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Kamil Skeleton RaGe boo-beek Onion + Bob, když ho okolnosti pustí rorda + spiderer, když ho okolnosti pustí (budo s přítelkyní se omlouvají, okolnosti je nepustí) Jakubisko KalifX Kristepane čtvrtek snad ano rád bych
Onisan Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) Já asi nebudu takže to vypadá takhle... Jak to nejni centrum nebo okolí , nebo tam alespoň nevede Metro tak většinou nestíhám... Kamil Skeleton RaGe boo-beek + Bob, když ho okolnosti pustí rorda + spiderer, když ho okolnosti pustí (budo s přítelkyní se omlouvají, okolnosti je nepustí) Jakubisko KalifX Kristepane čtvrtek snad ano rád bych Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem Onion
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 (upraveno) POZOR! Změna termínu na úterý 22. 4. od 19:00 hodin, prosím o dodatečné potvrzení účasti. Upraveno 20. dubna 2008 uživatelem Kamil
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 (upraveno) Kamil Skeleton Ještě radši znovu přidávám odkaz na pizzerii. Upraveno 20. dubna 2008 uživatelem Kamil
spiderer Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Tak to bohuzel nemuzu, tak snad priste
budo Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Jo, Kamile, měls to raději přeložit na 29..... :-(
farářskej Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 (upraveno) Toho devětadvacátýho by se mi to taky hodilo víc, ale dvaadvacátýho beru. Kamil Skeleton farářskej Upraveno 20. dubna 2008 uživatelem farářskej
farářskej Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 budo napsal: Může prosím někdo s sebou přinést Seiko Orange Monster, nejlíp na kovovém tahu? Děkuji Mám černý, jestli stačí...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Mám Seika oranžový, ale nejsou to Monstra, ale Samuraie a nejsou na kovu, ale na kůži. Mám Seika Monstra, ale nejsou oranžový, ale černý a nejsou na kovu, ale na kaučuku. Mám Seika na kovu, ale nejsou oranžový, ale bílý a nejsou to Monstra, ale Samuraie. :D
farářskej Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Kamil napsal: Mám Seika Monstra, ale nejsou oranžový, ale černý a nejsou na kovu, ale na kaučuku. Poslyš, Kamile, nejsi ty náhodou ten tlusťoch, kterýho jsem nedávno viděl v metru B? Když jsem nastoupil na Andělu, tak už v ňom seděl a jel někam na Můstek nebo na Florenc...? Na ruce měl černý Monstra na gumě...
Kalifx Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 farářskej napsal: Poslyš, Kamile, nejsi ty náhodou ten tlusťoch, kterýho jsem nedávno viděl v metru B? Když jsem nastoupil na Andělu, tak už v ňom seděl a jel někam na Můstek nebo na Florenc...? Na ruce měl černý Monstra na gumě... Hele flanďáku, tak tobě vaděj tlustý lidi? Styď se!
farářskej Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 To se ví... při výtlaku 115 kg je beru jako gravitační hrozbu
Kalifx Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 farářskej napsal: To se ví... při výtlaku 115 kg je beru jako gravitační hrozbu Takže vlastně jen závidíš.... No jasně... Ale i to je hřích
Kalifx Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Moje babička vždycky říkala: " Až bude válka, tak tlustí budou hubení a hubení studení" Byla to moudrá žena... Já sám, jako stokilový brávek, jí dávám za pravdu čím dál víc
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 farářskej napsal: Poslyš, Kamile, nejsi ty náhodou ten tlusťoch, kterýho jsem nedávno viděl v metru B? Když jsem nastoupil na Andělu, tak už v ňom seděl a jel někam na Můstek nebo na Florenc...? Na ruce měl černý Monstra na gumě... To bych mohl být já, ale muselo by to být tak před třemi až čtyřmi týdny, kdy jsem zkoušel ten kaučuk a nosil jsem asi týden Monstra. Jinak metrem moc nejezdím. Byly to tyhle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se