Návštěvník RaGe Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Kamil Skeleton farářskej RaGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 POZOR! Změna termínu na úterý 22. 4. od 19:00 hodin, prosím o dodatečné potvrzení účasti. Obávám se Kamile že tohle není ten nejšťastnější tah,předhodit terním dozadu to si člověk zařídí ale dopředu a to jen za dva dny........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Obávám se Kamile že tohle není ten nejšťastnější tah,předhodit terním dozadu to si člověk zařídí ale dopředu a to jen za dva dny........ Conrade, kdyz bys to nevypichnul, vubec bych si toho byval nevsimnul! Tykaje se terminu, dorazim i tak. Ale menit termin dopredu mi take neprijde moc pritazlive. Takze v utery na Petrinach... Kamil Skeleton farářskej RaGe Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Tak to fakt nevim, ale obavam se, ze ne-e, zmena terminu prisla moc pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 To bych mohl být já, ale muselo by to být tak před třemi až čtyřmi týdny, kdy jsem zkoušel ten kaučuk a nosil jsem asi týden Monstra. Jinak metrem moc nejezdím. Byly to tyhle? Já nevím, pamatuju si spíš toho tlouštíka - hlavně proto, že byl větší tlouštík než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Snad to zvládnu... Kamil Skeleton farářskej RaGe Jakubisko Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Obávám se Kamile že tohle není ten nejšťastnější tah,předhodit terním dozadu to si člověk zařídí ale dopředu a to jen za dva dny........ Sorry, ale já musím ve středu pryč a vracím se až v pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Sorry, ale já musím ve středu pryč a vracím se až v pondělí. Mno, takže ten 29. je pořád ještě ve hře, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Tak to posuň dopředu vždyť by nás tam nebylo ani do mariáše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Neeee, 29. nemuzu jaaaa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Je mi líto, ale s definitivní platností musim svoji účast na zítřejší akci zrušit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Hm, vypadá to na klidný a tichý posezení v šesti nad pícou... :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Me se to taky komplikuje a dneska to proste nestihnu. Omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 No, tak teď si ten mariáš asi opravdu můžete dát.... 4 budou hrát a pátý bude kibicovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Hold 'em muzete hrat i v peti - treba o hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Hele, chlapi, jak jsem si to rychle zařídil, tak se mi to zase rychle rozsypalo a já nemůžu přijít. Docela mě to štve, protože mám ruksak plnej katalogů a dalších ptákovin Moc se omlouvám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tak přijde vůbec někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Tak repete 29. 4. 18:30 Tak to posuň dopředu vždyť by nás tam nebylo ani do mariáše Mno, takže ten 29. je pořád ještě ve hře, že? Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Hurá Kamil farářskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se