Návštěvník RaGe Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - co mám vlastně vzít za hodinky? O Junghansech vím, ale nevím, jestli někdo chtěl vidět ještě nějaké jiné. Vem všechny, já vemu chloroform ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Také bych se přidal. - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda Upraveno 5. května 2008 uživatelem Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - co mám vlastně vzít za hodinky? O Junghansech vím, ale nevím, jestli někdo chtěl vidět ještě nějaké jiné. Ty máš ňáký hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHoki Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda -xHoki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda -xHoki -Vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda - xHoki - Vaba - Jakubisko ... a opet pridavam svou prosbu, ci by nekdo mohl vzit lestici ubrousky na ocelove pouzdro, prosiiiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 ... a muzou taky psi? To si nejsem jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Jen připomínám. Kdo vlastně přijdete? Kamil spiderer HonzaX farářskej Kalifx Jakubisko RaGe xHoki rorda Pizzerie Rimini Vyšlo mi to přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Bojoval jsem s časem do posledního dechu, ale dnes to u mě bohužel neklapne. Každopádně přeju všem příjemný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Dorazim o chvilku pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Prima popovídání, díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Taky díky všem za hezký večer a super hodinky, jen bych se příště přimlouval za nějaké místo blíže civilizaci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Taky díky všem za hezký večer a super hodinky, jen bych se příště přimlouval za nějaké místo blíže civilizaci ! Příští sraz předběžně domluven do Nuslí. Bude to blíže k civilizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 No bať ! To mám 10 minut od baráku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Jojo, fajn akcička, i když v menšim obsazení, než třeba posledně ... Aspoň jsme se tam nepřekřikovali, teda moc ne, a mohli všichni sedět u jednoho stolu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Pokud do Nuslí jede metro tak v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 (upraveno) Aj ja jsem uz v pohodli domova - tim nijak nekritizuji misto. Naopak, velmi prijemna atmosfera i nekuracke prostredi se mi velmi zamlouvalo. Chronomagikove dorazili podle me v celkem hojnem poctu, i nova krev byla Prvni hodinu srazu jsem ale bohuzel nejak nevychytal - tolik jsem se zazral do lesteni Enicaru rordovymi hadriky (diky), ze mi okolni diskuze unikaly. Ale o to jsem si to vic vynahradil v zaveru, kdyz jsme tam zustali Kamil, Olda a Spiderer a ja. Takze diky za povedenou akci a jak zvestoval Kamil, na pristi sraz se muzete tesit nedaleko Synkace edit: Onione, metro v Nusli bohuzel neni, ale na Pavlak nebo Pankrac je to 10min Upraveno 6. května 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Jen doufám,že to nebude v Zátiší, to by jsme tam při placení asi nechali všechny naše cibule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 (upraveno) ach jo, jako kdyby bylo v Praze málo podniků v centru nebo alespoň u Metra... Když už udělat někde něco tak buď na Metru, nebo s dobrým parkováním a nebo... nebo něco extra-podnik Co třeba Red Baron a v něm "B-Uhren Party" Upraveno 6. května 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se