Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník RaGe
- RaGe

- Farářskej

- spiderer

- Kamil - co mám vlastně vzít za hodinky? O Junghansech vím, ale nevím, jestli někdo chtěl vidět ještě nějaké jiné.

Vem všechny, já vemu chloroform ! :shuriken:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen připomínám. Kdo vlastně přijdete?

Kamil

spiderer

HonzaX

farářskej

Kalifx

Jakubisko

RaGe

xHoki

rorda

Pizzerie Rimini

Vyšlo mi to přijdu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Taky díky všem za hezký večer a super hodinky, jen bych se příště přimlouval za nějaké místo blíže civilizaci ! :thumbsup_anim:

Příští sraz předběžně domluven do Nuslí. Bude to blíže k civilizaci? :lol2:

Odkaz ke komentáři

Aj ja jsem uz v pohodli domova - tim nijak nekritizuji misto. Naopak, velmi prijemna atmosfera i nekuracke prostredi se mi velmi zamlouvalo. Chronomagikove dorazili podle me v celkem hojnem poctu, i nova krev byla :) Prvni hodinu srazu jsem ale bohuzel nejak nevychytal - tolik jsem se zazral do lesteni Enicaru rordovymi hadriky (diky), ze mi okolni diskuze unikaly. Ale o to jsem si to vic vynahradil v zaveru, kdyz jsme tam zustali Kamil, Olda a Spiderer a ja.

Takze diky za povedenou akci a jak zvestoval Kamil, na pristi sraz se muzete tesit nedaleko Synkace :king:

edit: Onione, metro v Nusli bohuzel neni, ale na Pavlak nebo Pankrac je to 10min ;)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

ach jo, jako kdyby bylo v Praze málo podniků v centru nebo alespoň u Metra... :(

Když už udělat někde něco tak buď na Metru, nebo s dobrým parkováním a nebo... nebo něco extra-podnik :) Co třeba Red Baron a v něm "B-Uhren Party" :D

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...