Frantik Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 koukam, ze az na bilou kosili a cerny diplomatky se popis hodi na kazdeho z nas...? No tak to bude teda partička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Tak si nikdo neberte cerny Diplomatky a bilou kosili a udelame takovej anonymni sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 minule to nebylo o nic lepší Zřejmě neplatí, že mít o kolečko víc není nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Tak si nikdo neberte cerny Diplomatky a bilou kosili a udelame takovej anonymni sraz OK, tak já prijdu bez kosile a to bude teprve uchylnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Jen to ne, já bych v Gate nerad ztratil dobrou pověst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Jen to ne, já bych v Gate nerad ztratil dobrou pověst .........no dovol, ty jsi me snad videl bez kosile?!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 já mám také stafbulíka... Já si myslím, že stafbulík nemůže žádnému slušnému člověku vadit... přidám odkaz i na stránky toho svého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 .........no dovol, ty jsi me snad videl bez kosile?!?!?!? mám fantazii... bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 http://www.gunting.cz/sitra/index.htm potom kliknout na "Los Toros" a tam se ti vyroluje "Maskot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 ja uz ho, myslim, videl - na fotce... bulina by z nej urcite byla tuuuuze nadsena...! Chvilku jsem se lekl, ze v kontextu predesle debaty jsi videl moji fotku bez kosile!!! Fuj, nesmim bejt tak sebestrednej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 ja uz ho, myslim, videl - na fotce... bulina by z nej urcite byla tuuuuze nadsena...! Tak se na srazu domluvíme a někdy je seznámíme Čas jejich schůzky pak přesně změříme kvalitními časoměřiči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 (upraveno) Tak to raději nechám Kubu doma nebo bych mu musel dát sytou večeři, aby ty AST nespolkl. Upraveno 5. srpna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Tak ja dorazim okolo pul devate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 (upraveno) Jedinou chybičku to mělo,že mě Onion mohutně navnadil na ty nádherné Lindbergy takže zase je o čem přemýšlet Upraveno 5. srpna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Hlasim, ze jsem v poradku dojel domu. Sraz byl fajn. Fotky dam rano. Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Tak myslim, ze to bylo dobry Jen bych apeloval aby priste vsichni nejezdili domu kdyz je vecer v plnem proudu, ale vyckali s nami nocnimi tvory, alespon do te pulnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 líbilo se mi perpetuum mobile v Longines (Onion a Conrad), synkovi Traser Black Storm (Frantik) a nám oběma Stowa LE (Viktor), Prim Diplomat a Aristo 55 nezklamaly, zato kibi a spiderer - to neumíte chodit včas, sakra?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Tak tu mate slibene foto Dalsi snimky jsou u me na webu - www.jakubgeier.com v sekci fotky a ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 (upraveno) Tak myslim, ze to bylo dobry Jen bych apeloval aby priste vsichni nejezdili domu kdyz je vecer v plnem proudu, ale vyckali s nami nocnimi tvory, alespon do te pulnoci Hospoda není holubník chodí se včas ! Zvláště s tak krásnejma ML. Upraveno 6. srpna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Moc hezký fotky. Nejvíce mě na nich zaujalo: Oloušek, černé Diplomaty a krabice od Longines Lindbergh. Jak vlastně dopadlo srovnání Diplomatů a Lindberghů in natura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se