Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě. Začátkem listopadu, to by bylo tak akorát... Doufám, že dorazí nějací novopečení Paneristi. Docela rád bych viděl jejich nové přírůstky zblízka...

Odesláno
Co takhle zajít pro změnu někam na pivo, třeba k Jagušce?

K Jagušce už ne. Je to dál, ale zato horší cestou... :thumbsdown_anim: A hlavně je tam zahuleno...

Odesláno
chodte na juzne mesto do klubu Blanice. Daju Vam tam tolko jedla ze malo penazi, ze na miesto hodiniek vas bude zaujimat kde je najblizsia postel :D

Postele jsou tam dost blízko, ale hlavně aby neměla spolubící na pokoji :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
K Jagušce už ne. Je to dál, ale zato horší cestou... :thumbsdown_anim: A hlavně je tam zahuleno...

Posledně bylo U Jagušky povětří v pořádku, ne tak naposledy v Karlíně, a narozdíl od Karlína je tam pivo výborné. Nevím, co myslíš tou horší cestou, ale obě zařízení leží relativně nedaleko od sebe na trase B, pražského metra. Na Palmovce se také líp parkuje, než na Florenci, když už se někdo nemůže vzdát plecháče i za cenu popíjení nechutné břečky.

edit: Vlastně ani nevím, proč ti to vyvracím, pardon.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno
Posledně bylo U Jagušky povětří v pořádku, ne tak naposledy v Karlíně, a narozdíl od Karlína je tam pivo výborné. Nevím, co myslíš tou horší cestou, ale obě zařízení leží relativně nedaleko od sebe na trase B, pražského metra. Na Palmovce se také líp parkuje, než na Florenci, když už se někdo nemůže vzdát plecháče i za cenu popíjení nechutné břečky.

edit: Vlastně ani nevím, proč ti to vyvracím, pardon.

Jaguska je super, pivo vynikajici, zahuleno tam nijak moc neni, ac kurak, tak nemam rad extremne "zamlzene" prostory... Jaguska je fakt fajn ;)

Odesláno (upraveno)

Já u Gate vždycky zaparkuju hned vedle :) Já jsem pro Gate... Jaguška je pajzl... V Gate dělají dobré masíčko...

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
To je pravda, nicmene tataracek u Jagusky byl taky fajn :)

OT... tak to musím potvrdit. Tataráky jsem vyzkoušel průběžně snad v celý Praze a ten u Jagušky rozhodně patří mezi nejlepší. Snad nejlepší jsem jedl v La Belle Époque (v Křížovnický kousek od Rudolfina - ale nevím jestli to ještě vůbec existuje)... tolik můj oftopik :)

Odesláno
Já u Gate vždycky zaparkuju hned vedle :) Já jsem pro Gate... Jaguška je pajzl... V Gate dělají dobré masíčko...

Vidím to podobně. A hlavně jsou v Gate relaitvně velké stoly a dobré osvětlení, což je pro prohlížení hodinek docela důležité...

Odesláno

Sraz na začátku listopadu je skvělej nápad, už by to zas nějakej chtělo ... B)

Vidím to podobně. A hlavně jsou v Gate relaitvně velké stoly a dobré osvětlení, což je pro prohlížení hodinek docela důležité...
Já teda nevim, ale kdykoliv, když jsem byl v Jagušce (celkem dvakrát :) ) nebylo vidět na několik metrů, jak tam bylo zahuleno ...

Jinak souhlasim s tim prostředim, podniky, jako je Gate nebo ta Kamilova oblíbená pizzerie na Petřinách, co ji má pod oknama :D , jsou z hlediska sezení a prohlížení hodinek ideální ...

Odesláno (upraveno)

Tak si to roszmyslete, ale nejvíc lidí se nás zatím vždycky sešlo v Gate... je to na dobrém místě, dobrý lokál a dobré prostředí... Dvakrát jsem tam kupoval nějak pohoštění, potřetí se na vás už vyprdnu :) ale objednat a zamluvit to můžu...

Upraveno uživatelem Onion
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Takze listopad, první týden - treba 5.11., restaurace Gate!!!!!!!! Souhlasite?!?!? Ja Oniona poprosim a on nam tam zamluví azyl!

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...