Andrew Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tohle slysim snad pokazde, kdyz nejake kukacky tocim.. omegy, breitle, cimiery, longiny,.. hodinky musi v prve rade sedet tomu, kdo je vybira.. Takže ty co prodáváš/jsi točil Ti neseděly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 To se mi nelibi, jako design je ok ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doraemon Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Tohle slysim snad pokazde, kdyz nejake kukacky tocim.. omegy, breitle, cimiery, longiny,.. hodinky musi v prve rade sedet tomu, kdo je vybira.. Přesně tak. Samozřejmě co člověk to názor, ale jak slyším ty předsudky vůči Hublot, tak se směju. Hlavně panové co mají ve sbírce hodinky typu DW apod.Je to sice nová značka, ale za to moderní, high fashion a určitě není pro každého. Z technického hlediska používá Etu, ovšem jako řada velkých značek typu IWC, Panerai.. taky umí tourbillon, který nevychází jen tak z obyčejné dílny. Historii musí někdo napsat, chce to hlavně čas a spoustu práce. Já jim rozhodně držím pálce, na Baselworld mě vždy příjemně něčím překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 V 25. 5. 2016 v 9:36, sibirnaya napsal: neni to preci jen trochu draha ETA? Co je s tou Selitou/ETOu špatně? Jakože takový strojek v takových hodinkách jsou za strašné groše? Popravdě řečeno se mi líbí tato verze Hublot Classic Fusion Black Magic Ta verze s tou keramickou lunetou a keramických ramenem je dokonalá. Kdyby byly ve verzi 38/(42) mm na chrono24 tak by to třeba až takový hřích nebyl Je pravda, že ten průhled na strojek nic moc. Přiznám se, že se mi líbí i Omega Aqua Terra černý číselník. Ale ty Hubloty mi přijdou takové víc techničtější. Asi se půjdu podívat do butiku, jestli ještě existuje. Na AP mít asi nebudu, ale to nevadí, hodinky nejsou všechno Zeptám se. Jak je ta keramika trvanlivá? Nepoškrábe se, oloupe se? Dá se to pak spravit? Má ten strojek rychlopřeklápěcí datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Nepoškrábe, neoloupe, ale nesmí moc spadnout. Jak se uštípne, neuděláš s tim nic a nový pouzdro stojí raketu. Je to prostě hodně tvrdý, ale křehký.. já bych do toho nešel, možná jako pátý hodinky pro zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 V 20. 11. 2016 v 17:14, Viktor napsal: No, když už tahas todle starý vlákno Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 před 1 minutou, kupr napsal: Asi tak tak uz len 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Díky, snažím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 před 2 minutami, Harwey napsal: tak uz len 5 Ale i přesto: Hublot je příšernej brand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Někdo si koupí Prim za 350 tis. někdo Hublot, já to dilema vyřešil stejně drahými AP Royal Oak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Mě se dříve Hublot celkem líbil, ale co sleduju, Youtube kanál Nico Leonard, tak jsem převzal jeho pohled na značku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Nico je řízek. Já na něj koukám jen proto, že ty jeho kecy mě prostě baví. Ale pozor, fakt to přehání. PS: G-Shock fuc*in' GOD TIER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se