Nereknu Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Proběhla GO strojku, čištění ciferniku, oživení ruček, (nabízeli mi nové, což jsem odmítl) a přechromování pouzdra. Více foto kdyžtak později, teď nestíhám. Každopádně na začátku vlákna je foto, jak vypadaly pred tím;) korunka je nová, s písmenem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) "Nereknu" dík za odpověď... Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Není zač! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Chtěl jsem v Eltonu utratit 20.000,- + -Hlavně jsem se ptal, jestli je možné komplet renovační nerezové puzdro, tedy se vším, co k tomupatří, + luneta na přání a ciferník, bomb, ručky, atd.-------------------------------------------------------------Dobrý den, v současné době samostatné díly neprodáváme,jen v rámci oprav a renovací. přeji hezký den-----------------------------Včera nebyl hezký a když to dneska zase čtu, tak taky neni. Škoda, že komplet renovační pouzdro/ sada, jenáhradní díl. Tak přemejšlim co s tou dvackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Já bych věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Já jsem si měnil cifr na Igenech, byl odřený od vypadlé luminiscence a teď mi napadla jeho renovace.To bych ho teda musel opět namontovat do hodinek a poslat celé hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Klidně můžeš poslat jen hodinky bez ciferníku, jakkoli rozložené na součástky, vrak, i nekompletní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 A jsou schopní znovu potisknout ten původní ciferník, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Nedělají to . Schopni by byli, ale nechcou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Pak to tedy není renovace, ale výměna za repliku. Primoš měl myslím na mysli renovovaci toho původního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Je mi to jasné,a připomíná mi to doby dávno minulé a začínají se podobat těm současným.Asi pan majitel má pořád málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Je to normální byznys, jako cokoliv jiného. A byznys se nedělá pro radost zákazníkům, ale pro zisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Je to normální byznys, jako cokoliv jiného. A byznys se nedělá pro radost zákazníkům, ale pro zisk.Ale su aj podnikatelia,ktory dokazu najst rovnovahu medzi ziskom a radostou zakaznika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Je mi to jasné,a připomíná mi to doby dávno minulé a začínají se podobat těm současným.Asi pan majitel má pořád málo.. No to je zase moudro .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jsou, ale hodně daleko od sebe a pan S.mezi ně bohužel nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Já bych za tím konspiraci neviděl.Zaprvé mají úctu ke starému originálu, zadruhé je potištění starého ciferníku daleko víc práce, protože by se musel mýt a odmastit, zatřetí není ta placka stejná a začtvrté i po tom všem nelze dát záruku, že na tom starém podkladu ty nové materiály neudělají něco neočekávaného, takže je docela chápu. Jestli nutně potřebujete ničit starý originál, kupte si barvy pro modeláře a přeju hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Byl jsem u toho potisku i s výkladem a tak vím co to obnáší.A pozeptám se a dám sem vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 To je dnes už druhé veselé vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 To je asi tou zimou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se