Přejít na obsah

Renovace v Eltonu


Doporučené příspěvky

Zdravím! Jsem tu teprv chvili, tak mám mozna hloupý dotaz. Nechávám si v Eltonu kompletně renovovat automaty, cal 96. Z možných jiných potenciálních renovatoru jsem zvolil Elton. Na co si u nich dat pozor..? Čtu tady, že sice mnoho z vas v Eltonu renovuje, nebo přímo vyrábí, ale zaroven tady čtu mnoho kritiky směrem k Eltonu.. Diky moc!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Nereknu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě zajímá co Elton nabídnul udělat s tím pouzdrem.

 

Ed: Například já výměnu jednotlivých částí hodinek za jiné nevnímám jako renovaci, ale jako výměnu. A jestliže mám k něčemu citový  vztah, tak takovou výměnou vlastně obelhávám sám sebe, protože jak můžu mít dál citový vztah k něčemu, čeho mi někdo půlku či dvě třetiny vyměnil za něco jiného?

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě zajímá co Elton nabídnul udělat s tím pouzdrem.

 

Ed: Například já výměnu jednotlivých částí hodinek za jiné nevnímám jako renovaci, ale jako výměnu. A jestliže mám k něčemu citový vztah, tak takovou výměnou vlastně obelhávám sám sebe, protože jak můžu mít dál citový vztah k něčemu, čeho mi někdo půlku či dvě třetiny vyměnil za něco jiného?

Prave ze toho moc nevymenim, proto nechci měnit pouzdro, ale prechromovat. Mozna i ty rucky nechám, ve strojku by se moc měnit nemělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...