Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som objednal cierny.... a zlty na blbnutie:-)

Nemecky Oris servis opat nesklamal. Ceny o cca 30% nizsie ako Slovensky+ dorucenie garantovane do tyzdna. Oproti "asi mesiac" na Slovensku.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pridám sa s gratuláciou.

Hodinky máš parádne. Oris má jednoducho tieto kúpacie hodinky vymakané. Veľmi sa mi páčia. Dve gumy do zásoby a máš o radosť postarané :D

Vedel by si ma prosím Ťa nasmerovať na spomínaný nemecký servis? Možno by som aj ja niečo vyhútal...

Ďakujem a ešte raz gratulujem.

Odesláno

Simone Weinmann GmbH
Offizielles ORIS- Service Center in Deutschland

Talweg 33 78730 Lauterbach

Germany

Fon: +49 / (0) 7422 / 280 18-0 Fax +49 / (0) 7422 / 280 18-80

Mail: cs.de@oris.ch

Ja mam dobrou zkusenost s temito prodejci-servisem, samozrejme ceny jine nez u nas a i dodani je rychlejsi....Pokud se to sem nehodi omlouvam se a klidne to smazu, ale kdyz tady byl dotaz...zda se mi skoda ze kontakt jde jen pres PM :cheers: 

Odesláno

ano, sem davam ORIS servisovat aj nakupujem prislusenstvo. Nechcl som im robit takto otvorene reklamu, ale uz je to vonku:-).

Info [info@simoneweinmanngmbh.de]

spominam to na strane vyssie.

"Nemecky Oris servis opat nesklamal. Ceny o cca 30% nizsie ako Slovensky+ dorucenie garantovane do tyzdna. Oproti "asi mesiac" na Slovensku."

Odesláno

Hm, ta zluta nema chybu, paradicka ;) .

Odesláno

Žlutá ,černá, oranžová ...tyhle hodinky jsou tak parádní, že tam sedne každá :-) ...Jo a Kuncák měl s tou černou pravdu .Opravdu není špatná ..

Odesláno (upraveno)

Kuncak mel urcite pravdu, cerna je urco. nejuniverzalnejsi. Ale odpuste mi, ja ty barvy mam rad :) . Jinak jsem rad, ze ta zluta je jedovatejsi. Zkus pak nahodit jeste tu zlutou-vic kolorovanou. Jeste bych se optal, jak se Ti jevi ta wolf. luneta?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ano, tak ta zluta nema chybu ole ;) .

Odesláno (upraveno)

Nejsou neblazni, ted to myslim vazne!

Kdo me zna, vi ze mam rad barvy, ale metrous urcite nevypadam :) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Ženským se asi ta žlutá bude líbit, ale já jsem vždycky usedlý v tomto a nemám rád křiklavé věci, takže za mě jedině černá, ale stejně největší koule mají ty hodinky s tahem. 

Edit:

Tak jsem se mýlil :D cituji přítelkyni "Toto mi k sobě vůbec nesedí, černá je v pohodě, ale žlutá děs" - Nutno dodat, že je lehce asi už ovlivněná mnou, tak ti nechci kazit radost.

Upraveno uživatelem rolas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...