Valderek Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ty tudory me taky lákají mas to moc pekne ! Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Ty tudory me taky lákají mas to moc pekne ! Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkLakaji te naprosto spravne domnivam se ze v teto (cenove) kategorii nic kulervactejsiho proste neni... Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Lakaji te naprosto spravne domnivam se ze v teto (cenove) kategorii nic kulervactejsiho proste neni... Sent from my iPhone using TapatalkMooozna Junghans Chronoscope ale jsou z jinyho soudku Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Midnight blue Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 OMG best wocis again Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Nekde tady pokracuje pribeh. Na podzim 2016 uzrala myslenka ze BB pujdou, vazou prilis mnoho z omezenych fondu a brani dalsimu rozletu. Po nelehkem vnitrnim boji bylo realizovano 1.3.2017. I rekl jsem sobe jedna era skocila, inu chlapce bez zbytecneho sentimentu vykroc do sveta, ktery se pred tebou otevrel a s plnou kapsou ochutnej lakadel ktera se ti nabizi. Po mnoha marnych pokusech se vsak dostavila jen nejistota, prazdnota a pochyby. Dokud nevyslo slunce, cerne slunce: 79220N. V mych ocich nejlepsi BB, na tahu, krasne, tak jak to mam rad. Stalo to jen jednu bezesnou noc a mizernou hrst zlatek. 15.3.2017 dorazilo moje cerne slunce. Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Parada chlape, pokud srovnas ty dvoje Tudor, jak si stoji mezi sebou?
neumann Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Tano: cerne maji tah, diky zlatym prvkum na cifru a ruckam celkove teplejsi barevne vyzneni, cerna luneta neni leskla. Jsou to v podstate stale stejne hodinky, pocitove ale uplne jinde Sent from my iPhone using Tapatalk
špelda66 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 BB 79230R Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Pekny je mas speldo! jak hodnotis ten novej tah jako majitel? Sent from my iPhone using Tapatalk
969 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Ještě jednou gratulace. Za mě fakt krásný, ta černá je obecně serioznější, na živo ty hodinky víc vypadají, že je na nich "vidět kolik asi stály" :-) . a rozhodně je to i díky tahu...(Příští tejden udělejme ve vinárně srovnávačku s 114060)
špelda66 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Pekny je mas speldo! jak hodnotis ten novej tah jako majitel? Sent from my iPhone using Tapatalk nemám připomínek, moc je teda nenosim, ale u Pelagos je určitě lepší, resp. nositelnější, ta mikroregulace nemá chybu
neumann Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Ještě jednou gratulace. Za mě fakt krásný, ta černá je obecně serioznější, na živo ty hodinky víc vypadají, že je na nich "vidět kolik asi stály" :-) . a rozhodně je to i díky tahu...(Příští tejden udělejme ve vinárně srovnávačku s 114060) Diky taky, tak vinko urcite dame myslim ze porovnat zrovna tyto dvoje bude zabava. Treba nak konecne pochopim co na tech roladach vsichni mate;) Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) BB 79230R Tudor BB 79230R.jpgZa mě nejlepší varianta, ale i ty ostatní bych ponosil. Upraveno 22. března 2017 uživatelem MíraMíra
neumann Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Nak jsem pojal pocit ze potrebuji svy kidy a fotopokusy tykajici se naseho spolecneho konicka nekde systematicky ventilovat.Vetsinou parazituju ve vlaknech kreativnejsich kolegu ale blizi se Valpruzina noc tak jsem se rozhodnul sve kidy snaset zde.
neumann Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 S kolegou jsme se onehda sesli a dali si vino. A co cert nechtel, tohle se octlo na stole. Rekli jsme si, ma cenu to porovnavat? Ma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Taak holky vsechno zkontrolovat umejt de se na mikrosrazek Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se