zabakuk Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Musím se přiznat, že jsem si to nechával hodně rozležet v hlavě. Především jsem měl ale jiné starosti, tak proto .Každopádně Seiko SDGM003 se mi extrémně líbí. Jen přemýšlím, jestli stojí za to objednání z Japonska, oproti např SARB035 a 065. Může mi tu někdo, kdo si je objednával alespoň nastřelit, nakolik to nakonec vyjde?
matthias Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 SDGM003 za to podle me stoji.Co jsem ted rychle koukal, tak se daji sehnat od cca 18.500,- (nejlevnejsi prodejce na ebay) do necelých 22.000,- (seiya). Ceny brány jako odhad kompletních nákladů; tedy prodejní cena + poštovné + daň (21%) + poplatek za vyclení.Ceny sly vzhledem k vyvoji kurzu USD/JPY trochu nahoru, no... Prime porovnani mam se SARB065 - ty SDGM jsou univerzalnejsi, lepe zpracovane. Antirexlef je uzasny.065 jsou vice oblekovky a "dela" je hlavne cifernik a klenuty hardlex. Maji pro me velke kouzlo a nadech retra, ale nejsou tak univerzalni (i kdyz na hnedem remenu sem je nosil i k tricku a kratasum...). Jo a pro 065 neni originalni tah, pokud to je pro tebe nejaky faktor.
MíraMíra Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Rozhodně za to stojí. Já je doporučuju, kde můžu. Za tu cenu vážně téměř nemají ve své třídě konkurenci. AR je TOP a celkově je zpracování na vysoké úrovni. Výborný hodinky.
Liqid Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Já bych teda nepřiplácel a vzal sarby nebo něco s 80h etou. Na SDGM mi vadí vrtané nožky, ty na oblekovkách nemají co dělat, spona bez microregulace, šutr v korunce, na tahu leště plošky, absence lumi a přítomnost "jen" 6r15. Upraveno 22. června 2016 uživatelem Liqid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se