Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Spíš si myslim, že nemaj katalogy "pro každýho" ...

Tak tohle je presne to, co me tady v Cechach stve.

Mozna lepsi si o nej rict rusky... :cigar:

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Heleme se ... :) Každopádně to jen potvrzuje moje slova, pro tebe by se určitě nějakej ten katalog našel, že ano ... ;)

No jo no, taky proste ty velke B potrebuju ;) Pani byla velmi prijemna a ochotna, dokonce mi rovnou nechala zkratit i tah abych az si je vyzvednu o vikendu nemusel zkracovat doma nebo cekat ;) Myslim, ze kdybych ji pozadal o katalog, tak bych asi jeden dostal ;)

Odesláno

Tak sem pak hoď fotky ... Každopádně mě mile překvapuje, jak mě ty moje poslední hodinky chytly ... Maj v sobě něco zvláštního ... :)

Odesláno

Me ty Brejle chytly shodou okolnosti na Slovensku, kde jsem vzal katalog a listoval co a jak, neco okouknul jen za vitrinou.. pak jsem si je vyzkousel na letisti kdyz jsem letel na dovolenou a libily se mi uplne, no a potom jedna navsteva Detail, vzpominka na NiGovu informaci ohledne Details a Marianne - za coz mu timto dekuji, az ho potkam v Praze ma u me pivko nebo panaka ;) no a potom uz nasledovala jasna cesta za rezervaci a pristi sobotu uz je budu nosit ;)

Odesláno

Každopádně by nám měli v takovejch kšeftech děkovat, protože jen od nás jim tam udělá nákup x lidí ...

To je přesně to, proč v cizině běžně dělaj takovejm komunitám, jako je Chronomag, speciální akce a předcházej si je ...

Jasně, jsme tady s trochu jinou kupní silou, to ale ještě neznamená, že by to bylo marný ...

Takže odteď pravidelný speciální akce pro nás s pohoštěnim a prezentací různejch značek ... :D

Odesláno

Jsem pro, vsema deseti, srazy v zazemi nebo servisnim oddeleni Carollina, U Dusaka, v Details atd ;) To by bylo celkem fajn, ale bylo by to i nebezpecny s ohledem na stav kese v penezence ;)

Odesláno

Těm firmám u nás ještě nedošlo, že pro ně by bylo stokrát lepší si předcházet nás, než pořádat VIP večírky, na který se chodí Sagič a spol. jen nažrat a napít ...

Odesláno
Těm firmám u nás ještě nedošlo, že pro ně by bylo stokrát lepší si předcházet nás, než pořádat VIP večírky, na který se chodí Sagič a spol. jen nažrat a napít ...

Sagič, Krainová, Slezáček prostě ambasadoři.... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Trochu offtopicu, možná by to stálo za samostatný vlákno ... :)

Někde jsem před lety četl, že Sagič má doma prázdnou ledničku, protože dostává na večírky jednu pozvánku za druhou, takže z toho ten kluk prostě nevyjde ... musí pořád někam chodit ... :D V Praze jsou prej průměrně každej den jeden až dva večírky/rauty/akce ... neskutečný ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)
Trochu offtopicu, možná by to stálo za samostatný vlákno ... :)

Někde jsem před lety četl, že Sagič má doma prázdnou ledničku, protože dostává na večírky jednu pozvánku za druhou, takže z toho ten kluk prostě nevyjde ... musí pořád někam chodit ... :D V Praze jsou prej průměrně každej den jeden až dva večírky/rauty/akce ... neskutečný ...

Ono je to s dotyčným pánem ještě trošku jinak. Pozvánky nedostává, ale vždycky se nějak zázrakem dostane dovnitř. Myslím, že není moc firem, které by na své party, chtěly osobnost s jeho profilem. Jinak ty rauty nejsou dva, tři, ale spíš šest, sedm.V prosinci ale i deset, patnáct za den.

Upraveno uživatelem Cyber
  • po měsících...
Odesláno

Mám ještě jeden dotaz na téma katalog - dají se někde sehnat starší katalogy z let 2000 - 2007? Jedná se mi konkrétně o katalogy zanček Omega a Breitling. Děkuji za pomoc.

Odesláno
Mám ještě jeden dotaz na téma katalog - dají se někde sehnat starší katalogy z let 2000 - 2007? Jedná se mi konkrétně o katalogy zanček Omega a Breitling. Děkuji za pomoc.

Velice tezko. Breitling nam vsechny 2000 - 2009, jak moc je chces ? ;)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
Na svych strankach tvrdi, ze jsou ofic. prodejci "B" a na webu vyrobce ani zminka. :sad01_anim:

Bakere, píšou od dubna 2009...škoda dneska jsem byl ve Zlíně, mohl jsem to omrknout, před 3 týdny, kdy jsem se tam stavoval, tam ještě samo nic neměli.

EDIT: hrubka

Upraveno uživatelem tombed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...