Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://cgi.ebay.com/H71556647-KHAKI-FIELD-...1QQcmdZViewItem

Prodejce ma "jen" 390 transakci, neni to malo? Zas ma ale 100% pozitivni feedback.

Pomohl by mi pls. nekdo s pripadnym nakupem za rozumnou provizi dle vlastniho vyberu? (tekuta, tabakova, sladka, penezita, ...) Na ebay nemam naprosto zadnou historii a nemam ani paypal. A platit no-limit Amexem nevim jestli jde, a zaroven se i bojim.

Napada Vas jeste jina varianta do 500 EUR?

Chci 100m WR, prumer 40-45, tmavy ciselnik, chronograf byt nemusi, ale byl by fajn, ocel (ne titan) fajn by byl i tah ;)

Diky za rady a napady!

PS: Ne, ze mi je nekdo vyzerete!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

s prodejcem bych problém neviděl, spíš v tom že nepřijímá paypal.. je tam možnost platit prostřednictvím jiného zprostředkovatele, ale z mých zkušeností mohou být tito zprostředkovatelé dost opatrní u transakcí mimo us, což může mít za následek to, že platbu zamítnou, ale blokace ti na účtu klidně zůstane měsíc, podle jak dlouho tvoje banka/karetní společnost podobné platby zůčtovává...

Návštěvník Snow
Odesláno

Ekvivalent cca 750USD, je tato částka jen za hodinky nebo už obsahuje případné DPH ?

Odesláno

Tak jak pise Kubson - ja preferuji, toho, kdo prijima Pay-Pal.

Zkus se poohlidnout po Timeparadise - kupoval jsem Hamilton X.Wind a dodavka byla bez cla (deklaruje to jako pouzite zbozi nebo darek)

Odesláno
Tak jak pise Kubson - ja preferuji, toho, kdo prijima Pay-Pal.

Zkus se poohlidnout po Timeparadise - kupoval jsem Hamilton X.Wind a dodavka byla bez cla (deklaruje to jako pouzite zbozi nebo darek)

hmm tie ceny vyzeraju fakt dobre az moc dobre :cool02:

vsetko prebehlo bez problemov?

Odesláno (upraveno)

Vydrazil jsem nejakou nahodou za super cenu 639$ (ceny se pohybuji nekde kolem 800) a dopravne bylo 31$

takze na stole jsem je mel za cca 7 dnu za 670$zde

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=320171889841

Dnes jsem si byl pro gumovy reminek s cervenym prositim za 1450,- Kc v Hibernii

Jo a tady se ted objevila nova aukce prodejce

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=320187920390

muzes zkusit stesti :speak_cool:

ale nejak zvysil dopravne - z 31 na 60 - asi mu to nevyslo po dodavce pro mne :suicide_anim:

Upraveno uživatelem vaba
Odesláno
Co treba Hamilton Aviation Auto Chrono 44mm, na ruce vypadaji velmi zajimave. Obcas se objevi na eBay a cenovy limit by splnovaly.

Tie su velmi pekne,urcite pohlad na strojcek potesi tiez. Na tuto kategoriu tiez brusim zuby a penazenku :speak_cool:

Odesláno
No-limit American Express karta, co to je za blbost?!?

To je Amex, ktera nema pro platby zadnej limit (pro vyber hotovosti ano). Proc blbost?

Na nakupy po netu se s tim fakt bojim, to taky zas takova blbost neni.

Anyway, dodrzujte prosim tema vlakna ;)

Odesláno
To je Amex, ktera nema pro platby zadnej limit (pro vyber hotovosti ano). Proc blbost?

Na nakupy po netu se s tim fakt bojim, to taky zas takova blbost neni.

Anyway, dodrzujte prosim tema vlakna ;)

Poslední off-topic příspěvek ... Trochu dělam do peněžnictví a až na výjimečný platinový a diamantový karty, který maj tak akorát Trump a jemu podobný, tak maj všechny karty, AMEX nevyjímaje, určitý limity, jak pro výběry z bankomatů, tak i pro platby ... Neřikam, že tam nemůžeš mít limit půl miliónu na týden, to záleží na konkrétní bance, ale limit tam bejt musí, že by nebyl, s tim jsem se ještě nesetkal ...

Odesláno
Poslední off-topic příspěvek ... Trochu dělam do peněžnictví a až na výjimečný platinový a diamantový karty, který maj tak akorát Trump a jemu podobný, tak maj všechny karty, AMEX nevyjímaje, určitý limity, jak pro výběry z bankomatů, tak i pro platby ... Neřikam, že tam nemůžeš mít limit půl miliónu na týden, to záleží na konkrétní bance, ale limit tam bejt musí, že by nebyl, s tim jsem se ještě nesetkal ...

SZ ;)

Odesláno
Pokud se nepletu rozdil je pouze v rozlozeni subciferniku.

Aha, ja mel za to, ze to je vec ulozeni strojku v pouzdre...

Dedukoval jsem z toho, ze nekdo u nejakejch hodinek chvalil "zajimavou otocenou 7750", ale dost mozna jsem to blbe pochopil ;)

Takze jinak nic? Treba velikost, materialy, ... ?

Odesláno

Já myslím že oba calibry jsou až na ta vylepšení o datumkovku atd. u 7751(nebo možná i 7754) naprosto stejné, tzn. i ten průhled na strojek bude stejný. Jinak bohužel na tom průhledu není nic extra k vidění :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...