B.F.G. Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Jakejpak má asi feedback a reputaci v Brně obchod Hanák? Feedback na Ebay ukazuje akorát prd. Maximálně počet uzavřených obchodních případů. Ono strhnout pečeť je pěkná kktina? Nákupy přez internet jsou podle mě nějak upraveny i v USA ne? V životě jsem nic o žádné pečeti opravňující mě k uplatnění reklamace neslyšel. Navíc strhávat pečeť z krabice, ve které je zavřeno něco co nevidím (nebo je to poškrábané z té neviditelné strany) je pěkná blbost. Takových samolepek si můžu nasekat jak Baťa cviček. A argument o tom něco na někoho vyzkoušet??? Ten je asi nejlepší, já bych si toto nikdy nedovolil, neboť by si z Kazachstánu někdo mohl příště objednat hodinky za milion. Ale hlavně by mě hanba fackovala, nehledě na dobré jméno firmy. Socko, hluboce jsi ranil můj jemnocit, už se nikdy nevracej.
koblih69 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 ... to my jsme teda amatéři ... hned poprvé jsme do Kazachstánu poslali to co si objednali... a voni ty kurvy si to u nás vobjednali ještě 6x ... no pravda byly to menší věci vždycky okolo 60 tis. Euro, ale teď chystáme něco většího pro jejich sousedy tak to asi vyzkousíme. 1. referenční dodávka má být okolo 0,8 mil Euro tak bychom je mohli nějak natáhnout aby nás příště neotravovali... člověk se furt učí....
spiderer Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 koblih69 napsal: ... to my jsme teda amatéři ... hned poprvé jsme do Kazachstánu poslali to co si objednali... a voni ty kurvy si to u nás vobjednali ještě 6x ... no pravda byly to menší věci vždycky okolo 60 tis. Euro, ale teď chystáme něco většího pro jejich sousedy tak to asi vyzkousíme. 1. referenční dodávka má být okolo 0,8 mil Euro tak bychom je mohli nějak natáhnout aby nás příště neotravovali... člověk se furt učí.... Poradne s nima vyjebejte, budete mit prachy a jistotu ze vas s nicim dalsim k objednani uz nebudou otravovat, takhle vystrilejte jeste par zemi a zacnete s necim jinym od piky
cali Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Neviem preco sa do pana socku tolko navazame, povelad podla mna pravdu. Proste authentic s grgom vybabrali jak velky pes s malym. Zly umysel z jejich strany je viac ako zrejmy a to opakovane. Rovnako ako je priehladna (a bohuzial spravna) jejich kalkulacia ze bananistanec sa na to na koniec vykasle s tym, ze je o skusenost bohatsi. Grga chcel za malo penazi hodne muziky a ta muzika na koniec uplne neladila.... Ak chcem hodinky so vsetkou paradou musim do kamenaku, kde zaplatim sice aj za usmev predavacky ale to k tomu patri. Nachytal sa a druhy krat sa nenachyta (aspon teda nie u authentic). Clapske od neho je rozhodne to, ze sa o skusenost podelil s ostatnymi. Pretoze povedat: "Priatelia dajte si na nich pozor, kupil som tam vrak za 40 tacov!" To si rozhodne vyzaduje gule. Ale na lutovanie to moc nie je. Prijal riziko nevyslo mu to a druhy krat bude mudrejsi.
rorda Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Pánové, tak takovou snůšku chujovin, předevšim od Mr. Socky, jsem dlouho nečetl ...
Foundryman Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Upozornil bych (zvláště Pana Socku), že obchod NENÍ hra s nulovým součtem.
Jacobs Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Ac nerad musim take souhlasit s panem Sockou. Jeste bych dodal ze je rozdil mezi JAKO NOVE a nove- nekdo tady pouzil prirovnani k autum- kdyz si koupite auto co vypada JAKO NOVE neznamena to ze treba nebude mit osahany kozeny volant nebo hlavici radici paky ci jine podobne detaily- podle moji logiky kdyz je zbozi JAKO NOVE tak nikdy nebude ve stavu noveho
B.F.G. Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Jacobs napsal: Ac nerad musim take souhlasit s panem Sockou. Jeste bych dodal ze je rozdil mezi JAKO NOVE a nove- nekdo tady pouzil prirovnani k autum- kdyz si koupite auto co vypada JAKO NOVE neznamena to ze treba nebude mit osahany kozeny volant nebo hlavici radici paky ci jine podobne detaily- podle moji logiky kdyz je zbozi JAKO NOVE tak nikdy nebude ve stavu noveho Něco mi uteklo? A když je to inzerováno jako nové nepoužité, a namísto toho přijde použité a navíc jiné zboží, to znamená že je to vlastně napsáno v popisu?
Jacobs Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 B.F.G. napsal: Něco mi uteklo? A když je to inzerováno jako nové nepoužité, a namísto toho přijde použité a navíc jiné zboží, to znamená že je to vlastně napsáno v popisu? Omlouvam se spis jsem spatne pochopil Grgovo vyjadreni hodinky byly deklarovany JAKO NOVE- prilis jsem si zafixoval slovo JAKO. Mea culpa mea culpa maxima
Pe3xxx Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 caute vsetci, som prekvapeny ked toto vsetko citam, authenticwatches som povazoval za doveryhodny zdroj aj ked osobnu skusenost nemam, ale ako uzivatel ebayu ma malokto 100 percentny feedback pri 4000 a viac predajoch.. narazil som vsak na toto hodnotenie uzivatelov> http://www.xomreviews.com/authenticwatches.com tak isto stoji za precitanie. bye.
skik Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Pe3xxx napsal: caute vsetci, som prekvapeny ked toto vsetko citam, authenticwatches som povazoval za doveryhodny zdroj aj ked osobnu skusenost nemam, ale ako uzivatel ebayu ma malokto 100 percentny feedback pri 4000 a viac predajoch.. narazil som vsak na toto hodnotenie uzivatelov> http://www.xomreviews.com/authenticwatches.com tak isto stoji za precitanie. bye. díky za odkaz, člověk se opravdu nestačí divit. Je dobře, že se zde sešlo více reakcí z více stran...
rorda Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 (upraveno) Jsem si schválně přečetl pár hodnotících příspěvků z odkazu výš a jinde a jak se zdá, zasílání prázdný krabice je jejich poměrně častou praktikou, několik lidí takhle napálili ... Je až neuvěřitelný, že si něco takovýho dovolí v časovym horizontu několika let a patrně v tom hodlaj pokračovat ... Šmejdi ... Upraveno 27. března 2008 uživatelem rorda
Pe3xxx Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 dnes som si vsimol ze authentic uz asi zmenilo zasielaciu politiku na ebay pretoze uz zasielaju aj medzinarodne zasielky cez fedex.. krajiny ako cesko a slovensko tam vsak stale nie su.. ale aj tak je to uspech.. mozno na opytanie zaslu aj tu. a pri feedbackoch si uz nebudu moct dovolit to co urobili grgovi.
Jahn Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Je "feedback" právě tím božským řešením ? Uvažuji. Ale naivně věřím, že pokud podpořím špatný obchod abych ušetřil, budeme za chvilku zase opice.
Milil Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Pe3xxx napsal: ... narazil som vsak na toto hodnotenie uzivatelov> http://www.xomreviews.com/authenticwatches.com tak isto stoji za precitanie. Hehe, klikněte si na ten odkaz dnes
B.F.G. Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Milil napsal: Hehe, klikněte si na ten odkaz dnes Njn hoši se asi napravili
Conrad Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 http://www.xomreviews.com/authenticwatches.com to jsem si moc nepočetl
magentiss Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 taky souhlasím se sockou. oni se němci a jiní na čechy pořád dívají mezi prsty a když se naskytne příležitost a výsledek se nezapočítává do hodnocení, tak jí zkrátka využili. němec by si od čecha přes aukro skoro nic nekoupil, což taky o něčem svědčí. holt příště to chce obezřetnost, i když tady je otázkou, jestli by pomohla, třeba by strhli pečeť po doručení hodinek zpět sami a tvrdili, že už to tak bylo. každopádně i pro mě tento obchod skončil.
magentiss Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 a ještě k hodnocení na aukčních serverech - on se každý bojí dát jiné hodnocení než kladné, pokud mu zboží aspoň přišlo. prodejci jsou pomstychtiví a rádi to vrací. taky už mám na aukru dva negativy a to jen kvůli tomu, že kupující byl neschopný a zboží si třeba po měsících urgencí neodebral, nebo tvrdil, že je poškozené a ono bylo ok.. na ebayi už měli dávno zatrhnout udílení zpětného hodnocení prodejcem, ale jak vidět, lobby je silné, takže tam tato možnost pořád zůstává.
spiderer Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 magentiss napsal: ..na ebayi už měli dávno zatrhnout udílení zpětného hodnocení prodejcem, ale jak vidět, lobby je silné, takže tam tato možnost pořád zůstává. Pokud vim na ebay uz prodejce nema moznost se mstit pomoci negativniho feedbacku nekolik mesicu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se