Přejít na obsah

Festina Retro Multifunction

Jakubisko

Doporučené příspěvky

V soutezi casopisu TopGear me zaujaly tyhle hodinky. Na hranaty design jsem nikdy nebyl a ruzove zlato se mi taky nikdy nelibilo. Z techto jsem ale unesen. Nebyt quartzu, jdu do nich!

http://www.hodinky.cz/festina-16282-9-retr...tifunction.html

Festiny nemají špatný design, taky jsem si jedny hranaté málem koupil, než jsem objevil toto fórum a pochopitelně jako každý jiný ulovený chci jen automaty :thumbsup_anim: :suicide_anim: Ale ty moje Police mi přijdou teda v oblasti s hranatým designem mnohem přitažlivější, o jiných hranatých Festinách nemluvě, subjektivně samozřejmě :P

Upraveno uživatelem thovt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V soutezi casopisu TopGear me zaujaly tyhle hodinky. Na hranaty design jsem nikdy nebyl a ruzove zlato se mi taky nikdy nelibilo. Z techto jsem ale unesen. Nebyt quartzu, jdu do nich!

Proti gustu žádný dišputát. Když se ti líbí, tak si je kup. Nosit je budeš ty, ne internetoví kibicové...

Upraveno uživatelem dubraro
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

16282_9-d.jpg

Já mám festiny dost podobné, se stejným řemínkem a bez těch parádiček, světlý ciferník, jsou moc hezké a velmi velmi přesné.

Ale bohužel je to quartz a mám pocit, že festina ani nic jiného nedělá....

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pri prochazeni Palladiem v Praze jsem nasel dalsi zajimavy model rady Retro. Bohuzel na ceskem webu zatim neni, pritom fyzicky v obchodech uz je...

Myslenku porizeni quartzu jeste necham nejaky cas ulezet, ale uz parkrat se mi stalo, ze jsem potreboval proste vzit nejake hodinky a jit. Ne zadne serizovani na sekundu presne :)

hodinky-cz-photos-rozdeleni-6-6760-3-d-jpg-detail-500-500.jpg hodinky-cz-photos-rozdeleni-6-6760-2-d-jpg-detail-500-500.jpg hodinky-cz-photos-rozdeleni-6-6760-1-d-jpg-detail-500-500.jpg

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Značka JVD dělá taky něco v Retro stylu zajímavý je ten první model HODINKY JVD X5.2 - XXL

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem DavidC3
Odkaz ke komentáři

Já jedny quarzové mám. Rotary.. jedny hodinky , dvě tváře... moc je nenosím, ale vypadají, nebo působí, na poměrně luxusně. na obrázcích to bohužel vidět není

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...