Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

delší dobu jsem se sem ani nechtěl podívat - za rok už jsem si obstaral šestery hodinky a musím myslet taky na rodinu. Ale nějak mi otrnulo...

Objevil jsem ideální hodinky pro sebe - Breitling Professional Aerospace:

breitling1an9.jpg

Ještě zjišťuju cenu, ale stejně asi budou dost mastný. Možná to i dám, ale stejně bych chtěl vidět i alternativy. Vysnil jsem si ideál - mechanické (automaty i natahovací), světlý ciferník , dvojí čas, datum a budík. Bohužel je nějak nemůžu najít a taky jsem zjistil, že přece jen potřebuji hodně přesný čas (naštěstí jen v práci), tak jsem se dostal - ač nerad - ke quartzkám. Tady už jsem nějaké našel, ale protože mám rád jednoduchost a přehlednost, vypadly z toho různé rádobyletecké stroje, naprostou většinu Breitlingů, Fortisů apod. nevyjímaje.

Prostě - kdybyste někdo věděl o stroji maximálně se podobajícímu tomu na obrázku, dejte prosím vědět.

Jo, já vím, že nemám škudlit a jít do toho po hlavě :D

Díky za vaše rady a názory!

Tom

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No jestli sis vybral Aerospace a cenovka od cca. 1000E za starsi verze II v bicoloru nebo titanu (verze I ma preci jen male a spatne displeje i design) az po soucasnou produkci Aerospace Avantage, pak mas vybrano, ne? :)

Jinak primo o tomhle modelu je tady

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8748

cely dred.

Podobne ana-digi dela vicero znacek ve slusnejsim provedeni viz treba diskuze tady - je vicero lidi, kteri maji obdobne pozadavky :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=sector+850

Odesláno (upraveno)
Ahoj všem,

delší dobu jsem se sem ani nechtěl podívat - za rok už jsem si obstaral šestery hodinky a musím myslet taky na rodinu. Ale nějak mi otrnulo...

Objevil jsem ideální hodinky pro sebe - Breitling Professional Aerospace:

breitling1an9.jpg

Ještě zjišťuju cenu, ale stejně asi budou dost mastný. Možná to i dám, ale stejně bych chtěl vidět i alternativy. Vysnil jsem si ideál - mechanické (automaty i natahovací), světlý ciferník , dvojí čas, datum a budík. Bohužel je nějak nemůžu najít a taky jsem zjistil, že přece jen potřebuji hodně přesný čas (naštěstí jen v práci), tak jsem se dostal - ač nerad - ke quartzkám. Tady už jsem nějaké našel, ale protože mám rád jednoduchost a přehlednost, vypadly z toho různé rádobyletecké stroje, naprostou většinu Breitlingů, Fortisů apod. nevyjímaje.

Prostě - kdybyste někdo věděl o stroji maximálně se podobajícímu tomu na obrázku, dejte prosím vědět.

Jo, já vím, že nemám škudlit a jít do toho po hlavě :D

Díky za vaše rady a názory!

Tom

Jestli nejsi posedlý používáním funkcí, a stačí Ti občasné přepnutí a nemáš nic proti váze titanu, tak do nich jdi. Kvalitní zpracování, sympatická cena, velmi přesné, a díky absenci vteřinovky nevypadají tak quartzovatě :thumbsup_anim: Jo a jestli máš rád jednoduchost, tak zvol starší model ( ale ne ten s malými číslicemi v digitálních ukazatelích, ale tu meziverzi ), měly jednodušší čísla, čistší design ciferníku, a vyjdou levněji.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Po modelu Aerospace koukam uz radnych par mesicu, viz ten thread o nich. Porad jsem se ale nedokopal k tomu, abych si je poridil a obavam se, ze do Vanoc to uz nestihnu. Stale hledam tu sympatickou cenu, jak pise Cyber :) Nove stoji 2500 USD a to je pro me prilis. Byt nekde starsi a tak o tisicovku levnejsi, nevaham!

edit: samozrejme hledam ten prostredni model "Chronometre Aerospace"

Odesláno

Díky za ohlasy. Uvedená vlákna jsem si předtím prošel (a pak ještě jednou), stroje to jsou zajímavé, ale jsem trošku fixovaný na "silver dial". Třeba ty Certiny jsou docela hezké, ale bohužel je dělají jen v černém. Prošel jsem i eBay, tam se najde dost Aerospaců, ale starší jsou jen tmavé nebo modré (ale ty úplně nevylučuju). Nové jsou nejlevnější právš za těch 2500 USD, což při současném kursu není tak hrozné, ale zase je to dost na nákup přes internet.

Rozeslal jsem maily na oficiální prodejce po Evropě s dotazem na cenu, až se ozvou (jestli se ozvou), dám to sem. Zatím díky a kdyby někdo našel něco se světlým ciferníkem, sem s tím!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...