mmiso Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Ahojte, potrebujem poradit. Mam tenke zapästie 16,5cm. chcel by som si kupit Seiko sport 5 snzg.Bohuzial neviem kde by som si ich na slovensku mohol vyskusat. Pisu velkost: 41,8mm. Mam obavy ze mi budu velke. Skusal som na ruke Omega speedmaster reduced a IWC pilot mark VII (41mm) tie mi boli akurat.
Liqid Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Mám podobně malou ruku a snzg jsem prodal, protože fakt byly velké. Nahradil jsem je SNK809 a je to OK.
mmiso Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2016 vies poslat foto na ruke? aky mas obvod zapästia?
ggrand Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Zkoušel jsem je jen jednou a bylo to takové na hraně. Záleží na tvaru ruky. Ale spíš si myslím, že to pude než, že to nepůjde. Samozřejmě, že foto nemám
Liqid Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Prolezl jsem archiv (telefon) a našel jsem wristshoty pro porovnání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro mě prostě není ideální, abych měl hodinky přes celou pracku, vypadá to pak jak budík a pod košilí to překáží. Ještě tady video srovnávačka:
Fade Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Liqidovy jsem koupil já a můžu říct, že pohoda. Mám ruku kolem 16,5 až 17 cm, takže asi fakt záleží na každém jak se cítí. Tady je pár fotek jak vypadaly na mém zápěstí. Pak jsem je prodal, protože jsem chtěl střelivo na jiné hodinky, ale asi si je zase koupím, protože jsou úplně super. Hlavně na kůži. Ony velké hlavně vypadají, protože jsou bez lunety a mají velký cifr. Rozměrově jsou úplně v klidu. Naživo fakt nic strašného a nebál bych se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 (upraveno) Záleží zřejmě na tvaru ruky a pak pocitu (jak jinak). Mají 42mm. Mám taky tak tenkou ruku a problém s nimy nemám, naopak jsou to možná pocitově nejpříjemnější hodinky co mám, ač s největším průměrem, co mám. Chce to vyzkoušet, tohle se od klávesnice vyřešit nedá. Upraveno 10. června 2016 uživatelem geometr
Kulm Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 taky bych řek, že záleží na tvaru. já mám ruku přesně 16,5 a asi díky tomu, že mají krátké nožičky mi sedí dobře.
Vajt Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Mám stejný průměr zápěstí a 42 mm bez diver lunety jsou zhruba 4 mm za hranou . Takže pokud řešíš velikost, určitě ne. Naopak snk809 byly snad nejpohodlnější hodinky, co jsem měl a vypadaly na mojí ruce akorát. Bohužel na mě působily naprosto nudně, pustil jsem je snad po týdnu .
Mornix Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Já mám také 16,5 cm zápěstí a hodinky 41,5 mm na něm vypadají takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se