Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele ja jsem spekoun se zapestim kolem 21 cm, ale tech 45,5 je prece jen docela dost. Radsi se koukni, jestli ty mensi PO nebudou lepsi.

Hodinky co mám teď mají 45mm a je to v pohodě. No uvidím, ty ještě nekupuju, jestli se rozhodnu, že do nich taky půjdu, tak je předtím půjdu někam vyzkoušet.

Odesláno

Mám Moony na ruce a jsem s nimi spokojený náramě(jsou absolutně přesný, ale potřeba je natahovat). Střídám je rovnoměrně s aqua terra a bondovkama, ale po el primero pořád pokukuju. Tady jsi vedle určitě nešlápl. Ten stroj je prostě paráda.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Takže nakonec teda Zenith? Jak jsi pochodil?

Upraveno uživatelem Ronin13
Odesláno

Takže nakonec teda Zenith? Jak jsi pochodil?

Nakonec Zenith. Už mám objednáno 4 týdny a čekám na dodání, už by to snad mělo být každou chvíli. Prodejce komunikuje, ale nějak není schopný se vyjádřit kdy budou. Zaplacena zatím pouze menší záloha, tak uvidíme jak to dopadne.:-)

• po měsíci...
Odesláno

Tak nakonec jsem objednal Zenith el primero 36000vph. Nějak me to proste okouzlilo.

V každém případě hned po objednávce jsem začal pokutovat i po něčem trochu sportovnejsim a jestli to finančně vyjde, tak bych někdy na podzim koupil jeste Omega Seamaster planet ocean 45,5mm. Jenom čistý, bez chronografu s asi na gumě.

Tak ja to mel/mam podobne, nakonec jsem sel do moonu a ted pokukuju po necem sportovnejsim :) jak jsi spokojeny se zenithy?

Odesláno

Kdyz to ctu, tak jsem rad, ze jsem zacinal s budgetem 25:)) vybirat hodinky za 150 a takhle tapat je nesmysl. Bud to odloz a hodne to tu studuj nebo neco kup a zapomen ze chronomag existuje, protoze to budou vyhozeny penize. Na znacky jako Union, Eterna se vykasli, naopak na ty znacky co zavrhujes bych se zameril. Ja bych Tti doporucil koupit z inzerce naky pekny keramicky bondovky ( Omega seamaster) nebo Rolexy, tim uspokojil momentalni chtic a az budes vedet, tak za cas bez velke ztraty prodat a jit dal.

Fakt je, že zrovna Eterna není vzorem pro stabilní investici.

Některý výprodejový ceny za oceánem jsou fakt nizoučký.

• po měsících...
Odesláno

Zenith nakonec nedopadl. Čekačka byla celkem dlouhá, takže jsem vzal PO a později jsem ještě koupil PAM 351.

Odesláno

Jo a PO jsem vzal ty 45,5mm, ale už asi pokukuji po Black bay, asi bych měl mít i něco menšího, protoře PAM taky není zrovna nejmenší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...