lipic Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Zdravím pánové. Co říkáte na hodinky od značky Davosa,konkrétně na model Trailmaster (ten s černým cifrem a červenou sekundovkou) ?
People Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Je to bomba. Sexi hodinky a vdaka tvaru puzdra velmi pohodlne.
Beet Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Mě se líbí. Dokonce jsou na mém wishlistě. Ale já bych raději modrou.
tano Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Zvlastni hodinky, nejak me neoslovuji. Ani kocka ani pes. Absence tahu+pruhled , vypadaji jak horsi Seiko 5 krizene s Damaskem ze Sapy.
lipic Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Souhlasím stebou,jsou takové neslané-nemastné.Trochu mi připomínají 240 od Sinnu-jak tvarem pouzdra,tak tou červenou vteřinovkou.
tano Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Souhlasím stebou,jsou takové neslané-nemastné.Trochu mi připomínají 240 od Sinnu-jak tvarem pouzdra,tak tou červenou vteřinovkou. Ano, vlastne jsi to trefil lepe. Bingo, smekam. Krtenek, jo nevypada to tak zle. Vlastne to je duvod proc jsem nekoupil jeste potapky od Stowa. Jsou jen na gume, tah se musi nekde dokoupit apod. To me ale nebavi, gumu si sezenu pozdeji vzdy.
StanoBare Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Napojenie ťahu na puzdro na tej fotke vyššie je fajn. V základe však nemám rád maľované rámčeky dátumovky. Je to také lacné. Pôsobia trochu chladne, rýchlo by ma omrzeli.
Jiří Štencek Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Kdybys měl někdy zájem, tak my už brzy budeme mít Davosy na krámě, takže nebude problém se zastavit na "kukačku"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se