kubson Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 tady je jasně vidět, že na podobné aktivity potřebuje prim vlastní diskuzní fórum tohle se fakt nedá, protože omílat pořád stejné argumenty a do toho vymýšlet hodinky, je věc náročná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 vizualizuj, prime, prosím - přijdeme na jiné myšlenky........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Nechci si nic objednávat, nemohu říct jestli se mi líbí či nelíbí, protože žádné nejsou, o ceně nemůže být ani řeč, protože létá v "desítkách " procent, ovšem speciálně se mi nelíbí řeči ohledně jakéhosi uzavřeného Klubu či osobně poznaných členů a nelíbí se mi řeči abychom šli někam jinam, proč bychom si nemohli dovolit komentář, už je toto vlákno dostupné pouze hrstce vyvolených jakési Klabzubově jedenáctce ? Chápu, protože s takovým přístupem u nás nikdy privilegovaný zákazník nebudete. Nemyslím to nijak zle, ale ten kdo má zájem pochopit proč se věci na straně ELTONu dějí tak jak se dějí, nelituje času, aby se se mnou setkal a popovídal si o všem. Pak totiž spousta příspěvků tohoto druhu odpadne. Já takovéto příspěvky nepíšu proto, že by mě bavilo se nad někoho vyvyšovat, ale proto, že je můj čas velmi cenný. Rád ho věnuji lidem, kteří mají zájem, ale i chuť vnímat reálný stav věcí. Ten kdo mě kdy požádal o osobní schůzku mi to snad potvrdí. Přiznám se, že i mě trošku obtěžuje, když do vlákna, které má být věnováno plodné diskuzi o společném projektu, přispívají lidé, kteří chtějí jen napsat jak je to nezajímá, případně jak jsou ostatní hloupí. Na dotazy o kalkulaci skutečně není tak lehké odpovědět. Jedno vím jistě. Až budu mít všechno hotové, hodinky vyrobené - zapadnou do struktury naší veřejné nabídky i cenou. Jakkoliv se to lidem bude líbit nebo ne. Výhodnější nabídku můžou dostat pouze lidé, kteří s námi jdou do společného dobrodružství a pomůžou nám s designem i následnou prezentací. Nižší cena je pak z mého pohledu odměna za přijatou "kmotrovskou" úlohu. Vše má své pro a proti. Ne každý bude stát o tu čest být kmotrem nějakého nového modelu hodinek. Chápu to, stejně jako chápu, že se těžko zavděčím úplně všem milovníkům hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Reaguju na PRIMA: Bobr - 40 000,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Věř a budeš vyslyšen, co Frantíku ?? :D Bobr - jsi čtvrtej nebo pátej, kdo to pochopil, gratuluji! Ještě ty desítky dalších. Láme se chleba!! Nemáme zase tolik času, má-li být serie iniciační! A teď mi ukažte pánové jiný stejně krásný hoďky s unikátním safírovým cylindrovým sklem, vlastním kalibrem, který můžete mít za tuhle cenu !! Igeny 38 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 vizualizuj, prime, prosím - přijdeme na jiné myšlenky........ Jen chci ještě upozornit, že model, který právě vzniká v naší konstrukční a technologické kanceláři je stavěn na kalibr ETA 2892A2 21Jewels 4Hz. Pokud se bude dělat nějaká série, ať už to bude LE nebo IE (každá má trošku jiná pravidla) bude se muset stejně upravit konstrukce na odpovídající kalibr. Z tohoto pohledu mi i možnost použití kalibru 69 připadá jako rozumná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Osobně preferuji 68 ze dvou důvodů. Patrně to bude první vlastní kalibr, jehož plnou sériovou výrobu po letech zavedeme (ještě není jisté kdy, ale ta doba se blíží). Druhým důvodem je, že v diplomatech byl právě strojek s manuálním nátahem. Ten mi ostatně připadá k takovýmto hodinkám prestižnější než automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 tady je jasně vidět, že na podobné aktivity potřebuje prim vlastní diskuzní fórum tohle se fakt nedá, protože omílat pořád stejné argumenty a do toho vymýšlet hodinky, je věc náročná... Souhlasím, i na to už mám schválenou část rozpočtu.:-) Bude záležet na našem společném příteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Chápu, protože s takovým přístupem u nás nikdy privilegovaný zákazník nebudete. Nebudu a ani nechci vadí mi Vaše elitářství Vážený pane. P.S. ostaním se omlouvám, že jsem nevhodně zasáhl do vašeho privilegovaného vlákna, už se to nebude opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Konečně budeme mít pokoj od těch vlezlíků se stále stejným jedním názorem - to podporuju. propána, prime, nějak z toho ciferníku odešlo švihácký kouzlo 60tých let! Z velké části myslím je to tím osovým zarovnáním prim diplomat. Ručky nebudou diplomat? A moje noční můra o plavající datumce se virtuálně zhmotnila! No - ještě dost práce. Myslíte kalibr 69 nebo 96 ? Nějak v tom plovu. Což zkusit pod 21 jewels automatic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Prime, dík za obrázky. A tady je hned vidět, jak ošidné jsou jakékoliv změny na ciferníku. Ty ručky prostě musí zůstat v původních proporcích!!! A co kalibr 64? Já myslel, že budete vyrábět 64 a 69. Jsou to přeci nejnovější strojky? Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Jen chci ještě upozornit, že model, který právě vzniká v naší konstrukční a technologické kanceláři je stavěn na kalibr ETA 2892A2 21Jewels 4Hz. Pokud se bude dělat nějaká série, ať už to bude LE nebo IE (každá má trošku jiná pravidla) bude se muset stejně upravit konstrukce na odpovídající kalibr. Z tohoto pohledu mi i možnost použití kalibru 69 připadá jako rozumná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takto se mně nelíbí. Ručky, korunka a ten kus železa kolem "lunety" zmenšující číselník ... nevím ... Pro mě když remake, tak přifouknuté do 40 mm viz. Frantíkova fotka. Toto mně přijde jak hybrid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Já to vidím ideálně pořád takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak fotka je typografa - omluva. Jinak k té ceně - tyto ve 40 mm s plastem tak ... kolem ... 30 ... je to moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Old blacku, fotku jsem sem strčil sice já, ale původně je myslím Kamilova. Plastové sklo nebude, takže já to vidím tááák na....... No ještě počkám, abych vám to nepokazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Tak se naplnilo mé špatné očekávání. Právě ten zámek safírového skla, nebo co to je za tu věc uvnitř je dost velký problém. A z celkem plastických a fešných hodinek se stala plácačka na mouchy. Tento průser tam ti vaši dizajnéři neviděj? Měl jste zde dát nějakou realističtější vizualizaci, kde by byly vidět odlesky a jiné doplňky reálného světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Ta narychlo odfláklá vizualizace opravdu vypadá jak plácačka na mouchy, ta z boku ale dává naději, že tomu tak není, těžko soudit z tohodle podkladu. Že je jedním z řešení nějaký vnitřní kroužek kolem ciferníku bylo na snadě, ale tohle fakt nevypadá dotažený - snad kdyby byl černej ? - jako pracovní model pro identifikaci slabin to výborně postačí. Korunka je vskutku zdrobnělina - jako by se styděly za to, že kdysi byly natahovací - pro automat ale dobrý (ergonomicky). Další obavy mám o to, aby nožky nebyly moc dlouhý a mohutný - vyplývá to z geometrie těch tečen - mezera mezi řemenem a pouzdrem je obří. Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Konečně budeme mít pokoj od těch vlezlíků se stále stejným jedním názorem - to podporuju. ...... jsi opravdu trouba Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Konečně budeme mít pokoj od těch vlezlíků se stále stejným jedním názorem - to podporuju. gentleman [džentlmen] >> muž uhlazených způsobů gentlemantství >> korektní, kultivované, noblesní, uhlazené způsoby chování a jednání Vnímání výše uvedeného bývá velmi subjektivní: http://www.militaria.cz/cz/clanky/miscella...metovi-iv-.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Podotýkám, že účelem těchto vizualizací je pouze demonstrace probíhajících prací. Reagoval jsem tak na výzvu Cigiho a sám jsem také doufal, že to umožní změnit charakter diskuze. To se bohužel nestalo. Číselník jsem tam osobně nahrubo dokresloval, aby se na to dalo dívat a ručky tam také budou jiné. Pro vizializaci jsme použili ručky z modelu Linea 40. Takže, pokud tu někdo má nějaký konkrétní námět, lze o něm diskutovat. Já sám vidím hned několik věcí, se kterými budeme pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Tak se naplnilo mé špatné očekávání. Právě ten zámek safírového skla, nebo co to je za tu věc uvnitř je dost velký problém. A z celkem plastických a fešných hodinek se stala plácačka na mouchy. Tento průser tam ti vaši dizajnéři neviděj? Měl jste zde dát nějakou realističtější vizualizaci, kde by byly vidět odlesky a jiné doplňky reálného světa Normálně se nenamáhám Vaše příspěvky ani otevírat, protože už dopředu vím, co mě v nich čeká, ale nyní na něj zareaguji. Víte naši designéři už navrhli hodně hodinek a málokteré je možné označit za nepovedené. Je to dáno tím, že vidí i to, co computer nedokáže zobrazit. Říkejme tomu cit pro téma. To co vy vidíte jako zámek pro sklo ve skutečnosti vůbec nebude vidět, díky optickým vlastnostem skla. U modelu Pavouk to bylo obdobné. Sám jsem tehdy na tento problém poukazoval když jsem viděl samotné pouzdro. Když pak bylo smontované, musel jsem uznat, že jsem jančil předčasně. Je mi jasné, že Vás konkrétně stejně nikdy nepřesvědčím, ale doufám, že mi reakce na Váš zasvěcený příspěvek umožní ostatním čtenářům chronomagu přiblížit, co všechno design hodinek obnáší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se