Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

takže sumasumárum kalibry:

cigi: 96

rorda: 96

bobr: 68

frantik: 68

typograf: 68

yed69: 68

prim: jedno

Ještě se někdo hlásí? Rád bych měl ještě před koncem roku hrubou kostru potencionálních zájemců a zhruba jejich počet. Veškeré dosud dostupné údaje jsou tu na vláknu. Po novém roce se budou přidělovat čísla z první 15ky, jak jsem napsal.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže sumasumárum kalibry:

cigi: 96

frantik: 68

prim: jedno

Ještě se někdo hlásí? Rád bych měl ještě před koncem roku hrubou kostru potencionálních zájemců a zhruba jejich počet. Veškeré dosud dostupné údaje jsou tu na vláknu. Po novém roce se budou přidělovat čísla z první 15ky, jak jsem napsal.

Fajn. Vyber strojku rozhodne o poslednim detailu s napisy na ciferniku a muzeme prejit do faze 2, tedy pravdepodobna realizace :thumbsup_anim:

Jinak muj zajem o cislo 01 trva, na zacatku roku dam info zda budu chtit jeste jedno.

Odkaz ke komentáři

Cigi, ač nejsem ještě zcela rozhodnut, začínáte se ubírat směrem, který mě zajímá. Možná bych se i přidal.

Poslední malůvka od Prima se mi líbí.

Zaujal mě i ten onyx na korunce. S kalibrem je mi to fuk. Nápis automatic bych ale na číselníku nechtěl.

Font nápisu Prim shodný s originálem, prosím.

Odkaz ke komentáři

Upravené orientační hlasování:

No. 01 frantik: 68

No. 07 tell: 68 (preference 68, ale nic proti 69/96)

No. 08

No. 09 murb: 96

No. 10 prim: 68/69

No. 11 cigi: 96

No. 12

No. 13

No. 14 prim: 68

Osatní se kdyžtak přihlaste o to, jaké číslo byste preferovali, ať v tom máme od počátku pořádek.

Odkaz ke komentáři

Cigi, ač nejsem ještě zcela rozhodnut, začínáte se ubírat směrem, který mě zajímá. Možná bych se i přidal.

Poslední malůvka od Prima se mi líbí.

Zaujal mě i ten onyx na korunce. S kalibrem je mi to fuk. Nápis automatic bych ale na číselníku nechtěl.

Font nápisu Prim shodný s originálem, prosím.

Skvele :thumbsup_anim: . Vitej. Vyber si cislo a hlasuj pro kalibr prosim!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Prime, vysvětlete mi prosím, proč sem pořád pletete tu 69? jak je to s ní? Nové nemáte a kde seženu 2 staré k repasi? Nebo si budeme moci kalibr vybrat? Mám v tom totální zmatek. Musíme to zjednodušit - buď manuál / nebo automat, prosím...

Zapomněl jste na nightingala!

Nighty a všichni - prosím, tohle je přihlašovací kolo, musíte napsat hlásím se, nebo ne. Co si máme vzít z věty ubírá se to mým směrem?? Víme, co to asi bude stát , jak to bude velký a jak to asi bude vypadat, podle mě se to rýsuje v dostatečných mezích, aby mohl každý jasně deklarovat zájem, eventuálně připojit nepřekročitelnou podmínku (sibirnaya - 45mm :) a víc, rorda - ne 68, typograf - do 50.000,-) - to je všechno docela realistický a nechá se s tím pracovat, na jednotlivé specifikace (kalibr, barva, onyx ....) budeme mít spoustu času. My všichni teď stojíme před zásadníma rozhodnutíma co se naší edice týče a když se nepřihlásíte, tak jednak nebudete moci spolurozhodovat, jednak přijdete o svoje číslo ale hlavně negativně ovlivníte rozhodnutí, která jsou chtě nechtě závislá na orientačním počtu zájemců, a pak už bude pozdě.

Všichni, co mi píšete emaily, omlouvám se, nemám kapacity vás nějak evidovat, jestli nechcete o nic přijít, prosím - přihlaste se pro jistotu SEM, napište svoje preference ohledně čísla a kalibru!

Odkaz ke komentáři

No. 07 tell: 68 (preference 68, ale nic proti 69/96)

No. 08

No. 10 prim: 68/69

No. 12

No. 13

Osatní se kdyžtak přihlaste o to, jaké číslo byste preferovali, ať v tom máme od počátku pořádek.

Zájem bych měl, pokud finální podoba splní mé představy a cenově to bude kolem 40 - 50.000Kč.

Pokud bych hodinky objednával, preferoval bych číslo 13.

Rád bych onyx a design, který byl prezentován v poslední malůvce.

Neakceptuji nápis automatic na číselníku

Kalibr nejlépe 66 :) , ale protože to asi nepůjde, tak je mi jedno, zda 68 nebo 96.

Děkuji.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Ja mam dokonce financni strop o neco nize a doufam, ze se vejdeme do 40ti :wacko:

to yed69: dodavka vlastniho kalibru nevadi, je to otazka stokorun a muzu si tam dodat kalibr z hodinek sveho taty, coz je krasna nostalgicka hodnota.

Odkaz ke komentáři

O č. 8 už jsem se přihlásil dříve já ... B)

Taky si ovšem nedokážu představit, jak shánim ten kalibr, aby se to mohlo zrealizovat ... Pokud teda nemá někdo další rezervní, kterej bych od něj odkoupil ... ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

No. 02 typograf: 68

No. 07 tell: 96

No. 08 rorda: 96

No. 10 prim: 68/96 (69 je prakticky to samé, ale s jinak provedenými můstky)

No. 12

No. 13 nightingale: 68/96

Hlasování o strojku:

Pro kalibr 68: 5-7 hlasů

Pro kalibr 96: 4-6 hlasů

Upraveno uživatelem PRIM
Odkaz ke komentáři

Dobrý den, zdravím po vánocích.

Vidím, že v době mojí nepřítomnosti ( pro jistotu jsem si na lyže nevzal počítač, aby někoho nenapadlo mne otravovat ..) se diskuze posunula kupředu.

Mám zájem o číslo 12, i když můj cenový limit se povážlivě snížil.

Zjistil jsem totiž, že bez Omega De Ville Hour Vision opravdu nemůžu nadále existovat a rovněž manželka usoudila, že jeden prsten u pana Bucherera je přesně takový, bez kterého se nemůže vrátit do ČR a tak jsem poněkud odlehčil našemu účtu. Ještě že s náma nebyla dcera.

Pokud dojde k rychlé realizaci je můj limit na cca 30 až 35 tisíc. Vyší cenu za další hodinky, které navíc nepotřebuji, pouze chci, manželka neskousne.

Pokud se realizace protáhne na půl roku nebo delší dobu mohu uvažovat o vyšší částce.

Co se týká kalibru, jsem jednoznačně pro automat a to pro 96, kalibr 69 neseženu, jedině že by mi jej někdo z Vás prodal.

Vzhled, který se momentálně diskutuje je přijatelný, pouze řemen by měl být blíž k pouzdru, než jak to vypadá na vizualizaci. Datum určitě chci a barvu ciferníku preferuji černou ( ke stříbrnému pouzdru se hodí ). Nápis AUTOMATIC místo INCABLOCK je pro mne zajímavý. Onyx na korunce nemusím, ale pokud bude přáním většiny tak jej snesu.

Odkaz ke komentáři

No. 02 typograf: 68

Franta Dobrota: 96

No. 07 tell: 96

No. 08 rorda: 96

No. 10 prim: 68/96 (69 je prakticky to samé, ale s jinak provedenými můstky)

? No. 12 bedan: 96

No. 13 nightingale: 68/96

Hlasování o strojku:

Pro kalibr 68: 5-7 hlasů

Pro kalibr 96: 6-8 hlasů

Odkaz ke komentáři

Takze je nas zatim celkem 13. To je slusny vykon. Otazka pro Prima je, zda je tento pocet dostacujuci k slavnostnimu zahajeni ;) Ja myslim, ze ANO!!!

A mohla by byt dalsi super vizualizace? S indexy na 3 a 9, s moznym napisem "automatic", apod. Se tesim jako malej Jarda!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...