Bobr Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Doplňuji: .... a uvidím, čeho se dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Pořád se odvolávám na tohle jasné stanovisko a vícero lidí stanovilo svůj limit na 50.000,- Kč, nad kterej to asi nemá smysl. Jenomže nás jsou pouze necelé 2 desítky, takže míč je na naší straně. Podle mě jsou následující možnosti, jestli chcete přesnou kalkulaci na halíř - tlačit na pilu, udělat 20 dražších kusů dle dnešního stavu s tím, že na tu dolní hranici 40.000,- se těžko dostaneme se spoustou lidí za rohem, který odpadnou. Nebo se párat s náborem dalších lidí, až nás budou desítky. Nebo prostě rovnou říct, že serie bude např. 40ti až 50-ti kusová za tuhle cenu a buď do nějakýho data najde dost lidí, nebo to celý krachne. Času je dost, otázkou je, jestli je tu ještě potenciál. Proto říkám, že nejlepší cesta, jak přispět k nízké ceně a realizaci je vstoupit do projektu co nejdříve prostě s výhradou. Mnoho z nás to udělo. Kristepane, vy jste bratrstvo ideálních zákazníků-hejlů . Prosím o zaslání vašich osobních údajů přes SZ, zkusím vám taky něco nabídnout. Ještě nevím co a za kolik, ale to už nějak domluvíme, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roger Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Kristepane, vy jste bratrstvo ideálních zákazníků-hejlů . Prosím o zaslání vašich osobních údajů přes SZ, zkusím vám taky něco nabídnout. Ještě nevím co a za kolik, ale to už nějak domluvíme, ne? Sorry, že jsem ještě jednou nahlíd: Bingo! Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem Roger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Kristepane, vy jste bratrstvo ideálních zákazníků-hejlů . Prosím o zaslání vašich osobních údajů přes SZ, zkusím vám taky něco nabídnout. Ještě nevím co a za kolik, ale to už nějak domluvíme, ne? Zrovna jsem přemýšlel, jak to napsat, a přitom neurazit Už nemusím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Zase bych to tolik nehrotil. PRIMovi asi hoří něco v práci, tak řeší nejdřív priority. Žádná zakázka pro Chronomagiky mu továrnu neuživí. K těm posledním třem příspěvkům píšu za sebe: vím co chci, popsal jsem svou představu, vím kolik jsem za to ochotný zaplatit. Pokud to bude PRIM schopný dodat, uzavřeme obchod. Nemám problém říci kdykoliv ne, dokud není stanovena cena, termín dodání a specifikace. Jako hejl se necítím. Přemýšlím kde se ve Vás bere ta svrbivá potřeba hodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Yede ve mě se ta svrbivá potřeba bere někde v mém podnikatelském podvědomí . Kdyby se mi jednalo o zakázku za cca 1mio Kč (20 lidí po 50 litrech), se ziskem min. 50-70% tak bych se samou ochotou posral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 píšu za sebe: vím co chci, popsal jsem svou představu, vím kolik jsem za to ochotný zaplatit. Pokud to bude PRIM schopný dodat, uzavřeme obchod. Nemám problém říci kdykoliv ne, dokud není stanovena cena, termín dodání a specifikace. Jako hejl se necítím. Podepisuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Yede ve mě se ta svrbivá potřeba bere někde v mém podnikatelském podvědomí . Kdyby se mi jednalo o zakázku za cca 1mio Kč (20 lidí po 50 litrech), se ziskem min. 50-70% tak bych se samou ochotou posral. mohl bys primovi tu kalkulaci spočítat? vidím, že máš talent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Možná se ptám hloupě, ale kde (za kolik) je možno sehnat kalibr 96 (v dobrém stavu), který si každý musí dodat sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 mohl bys primovi tu kalkulaci spočítat? vidím, že máš talent Radši ne, díky za důvěru. Nicméně vzhledem k tomu, že každý si dodá strojek a Cigi udělá do detailu design, tak už toho zas tolik nezbejvá, co? Ale to nic, jen se podivuju, že se dá v roce 2008 takhle chovat k zákazníkovi, to je vše. Už se sem do toho nebudu cpát, budu tohle vlákno taky sledovat zpoza rohu. Pro pobavení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Dneska jsem se do tohoto vlakna take po delsi dobe podival s nadeji kam se "projekt" pohnul, jestli uz jsou znamy nejake predbezne kalkulace atd. ale vidim ze je vse pri starem, osobne nechapu nazory cigiho a Bobra a to "vsichni co mate zajem se prihlaste a na nic vcetne specifikace necekejte" - prijde mi to nefer, protoze by nebylo asi prilis prijemne, kdyby z 50% lidi co maji zajem a dozvi se cenu ktera se jim nelibi najednou z projektu odesli, zkazili by tim totiz praci a radost vetsine zucastnenych, protoze by se diky jejich odchodu specifikace zmenila.. Ja osobne take cekam jak se situace vyvine, protoze sam uvazuji o zapojeni se, ale v momente, kdy se tu zacina fanatizovat o temer zavazne objednavce bez znalosti konkretnich parametru ci ceny, v tu chvili me to velmi odrazuje a chapu, ze v tom nejsem sam. Diky tomuhle "fanatismu" a tomu ze nic neni potreba predem vedet prichazi cely projekt o mnoho lidi, kteri by se radi za urcitych podminek zapojili. Kazdopadne co se me tyce, ja budu dal pozorovat a pokud se situace vyvrbi tak ze to pro mne bude zajimave, rad se pripojim, pokud to zajimave nebude, nic se pro me nezmeni, jen si nekoupim dalsi hodinky A pokud se stane ze bych se chtel zapojit a nebude to mozne, tak to pro me dopadne stejne jako predchozi pripad.. na svete je mnoho jinych krasnych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) sibirnayo - :D řeš to řemenem s podložkou! Aby bylo jasno - reversní datumkou myslím reversní barvy k barvám ciferníku, tedy v našem případě bílá s černým písmem. Kam dál se chceš pohnout, frantíku? Je nás bohužel pořád málo, 20 je minimum, nás je 18, myslím. Chtělo by to tak 2x víc.... Kdyby sem dal Mr. Prim kalkulaci na 20 hodinek, 30 hodinek a 40 hodinek, třeba by to pomohlo... Ale já asi vypadnu. Čím víc koukám na tu datumovku, tím jsem z toho smutnější. Fakt to nevypadá dobře, takhle utopené Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Možná se ptám hloupě, ale kde (za kolik) je možno sehnat kalibr 96 (v dobrém stavu), který si každý musí dodat sám? V bazaru či antiku nebo u hodináře. Do 500 Kč určitě seženeš. Ale zase mít v hodinkách za 50t kalibr za 500?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 osobne nechapu nazory cigiho a Bobra a to "vsichni co mate zajem se prihlaste a na nic vcetne specifikace necekejte" - Pozor Spiderere - své názory včetně akceptovatelné ceny jsem od začátku přesně specifikoval, a tak učinila i většina těch, kteří projevili zájem! A o specifikaci se tady debatuje na většině z těch 18 nebo kolika stran. Chápu, že diskuse už je dlouhá, ale když už něco napíšu, měl bych to mít ověřené. Nicméně je jasná jedna věc - za současné situace nečekám další masivní příiv zájemců a míč je jednoznačně na straně Prima a jeho kalkulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Nicméně je jasná jedna věc - za současné situace nečekám další masivní příiv zájemců a míč je jednoznačně na straně Prima a jeho kalkulace. tuze zábavné je číst tohle vlákno jen pro sociálně silné, reálný pohled má tak leda jedině New Milis a míč je těžce v autu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Tuze zábavné je především sledovat, kolika lidem osud této série leží tak na srdci, že neváhají psát další a další (po sté opakované) cenné postřehy, zejména z oboru tvorba cen v prostředí rozvinutého kapitalismu. Prosím, pokud možno, pouze věcné příspěvky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Dobre postrehy Cigi!!! Ohledne korunky souhlasim. S temi nozkami mas mozna pravdu, ale me ta mezera mezi pouzdrem a nozkami nevadi. Mozna by ale nozky mohly byt o trochu tenci. S datumkou se asi neda nic delat, dobry postreh je s tim optickym klamem pri vypouklem skle anebo varianta cerny podklad a bile pismo. Bude oboustranny antireflex, nebo jen zevnitr, nebo dela se vubec na tento typ skla? Jake budou dalsi kroky? Na cylindrické safírové sklo antireflex neděláme, a to ani vnitřní. Popravdě ten vnější by extrémně trpěl. Jinak se omlouvám za velké zpoždění, ale zkosila mě nemoc, takže jsem ještě v posteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Ach jo, myslel jsem, že chytráci si založili extra flame vlákno, ale asi se na něm nudí.....Pošlu jim pár štavných ťafek.... Signifikantní mi přijde, že když se bavíme o hodinkách, tak mlčí, sotva začneme o ceně, je jich tu plno. Až budou umět hodinky nejen vyvekslovat, propašovat, zkalkulovat, ale i navrhnout a vyrobit, budu se jejich posměchem zabývat. Bobr má recht, víme skoro přesně, jak budou vypadat a cenový strop jsme si dali, prim nás k tomu sám vyzval, serie je reálná pro nějakých 20 lidí, jestli se dostaneme s cenou níž, nerozhodujeme my, ale množství přihlášených, takže, kdo je chce mít za nízkou cenu, měl by se přihlásit. Nevidím na tom žádný fanatismus, riziko, klamání, záhadu, hru..... Myslím, že by nemělo uniknout to, že se jedná o iniciační serii - od slova iniciovat, podněcovat něco nového - vidět fotku něčeho v katalogu a koupit si to se slevou podle mě není zrovinka iniciační chování. Kdo to chce tak, může si stejný hodinky kdykoli v budoucnosti koupit, nebo na ně nemít. Nigu - jak píše prim, možná před koncem uvidíme vyrobený kousky, rozhodnutí bych nechal na ten okamžik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Kdybys četl pořádně, zjistil bys, že téma kalkulace nebo ceny zde prioritně nakousli opravdoví zájemci. Takže i oni zřejmě budou odkázáni do flame vlákna. To, že se to vrací pořád dokola zřejmě bude znamenat, že je to opravdový problém. Každý normální obchodník by si většinou tohoto všiml a pracoval pak se zpětnou vazbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Hele, nigu, ještě něco bych poznamenal - my pořád mluvíme, že datumka plave. Ale není a nemůže to být o nic horší, než jiný velký hodinky s malým strojkem (panerai automatic např.), díky bombírovanému ciferníku, eventuálně dalším opatřením to ale může být mnohem lepší. Je to prostě daň za český kalibr. Jinak by se dala použít velká eta. Bravo, ondraji, jestli jsou tedy ondraj, millis, roger, baza, vor, snow vážnými zájemci, já tleskám nadšením a máme o problém míň - ale já jsem to opravdu při své veškeré pozornosti, nevyčetl. Takže trádá skuhrat do flame vlákna, když vám ho grga tak prozřetelně založil! Tady se iniciuje ! Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se