Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Citace z tvych poslednich prispevku: Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!?Tak hlavne je to moje vec ne?!?!? Nemusis odpovidat vubec nic, jen prosím už nebuď trapný Promin chlapce, ale ja ty kecy nezacal... Ze by se Frantik dneska spatne vyspinkal? Je nejak podrazdenej.... Ano, to je reakce na vase kecy. Nejak me to uz unavovalo. Ale OK. Dostal jsi me. Mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Ano, to je reakce na vase kecy. Nejak me to uz unavovalo. Ale OK. Dostal jsi me. Mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Frantiku, sorry, ale jestli Ti vadi, ze nekdo rejpe do Primu, tak by to asi chtelo pro jistotu prehlizet tuhle sekci. Rejpou tu lidi do Midlocha kvuli B, do Ypa kvuli prodejum a nakupum, .... trosku nadhledu by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 V pohode!!! Nadhledu mam spoustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 (upraveno) V pohode!!! Nadhledu mam spoustu Nějaké menší nádhledy na fotky těch diplomatů by nám pro začátek opravdu stačily, tak sem s nimi, když je nádhledů spousta Upraveno 1. července 2008 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Slibuju, ze nafotim a ze v patek, nebo tak nejak po vikednu to sem hodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 A kam zmizel cigi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Hodinky jsou na svete u hrdych majitelu uz tyden? Ze cigi na srazu rikal, ze jeste nejsou (jestli jsem to teda spravne pochopil) To vazne mate ty hodinky tyden a nemate chut se pochlubit - nikdo - vsem tem posmevackum a kritikum co tu byli a jsou, nebo vysledek je natolik velkym zklamanim, ze se nikdo chlubit radsi nechce? Nevim jak to je a proto se jenom ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 asi sú už všetci okrem Frantika na dovolenkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Hodinky jsou na svete u hrdych majitelu uz tyden? Ze cigi na srazu rikal, ze jeste nejsou (jestli jsem to teda spravne pochopil) To vazne mate ty hodinky tyden a nemate chut se pochlubit - nikdo - vsem tem posmevackum a kritikum co tu byli a jsou, nebo vysledek je natolik velkym zklamanim, ze se nikdo chlubit radsi nechce? Nevim jak to je a proto se jenom ptam Hodinky jsou parádní, byly mi dodány jen narychlo, protoze nebyly hotové. Vratil jsem je zpet na dekor. Az mi dorazi, nafotim!!! Nebojte se, nemyslim uz 7 mesicu na nic jineho, nez na chlubeni, chlubeni, chlubeni a chlubeni, abych vam vsem zavrel hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ja uz svoje Diplomatky dostal, týden pomazlil, vrátil na dekor strojku a zitra opet dostanu v plné parádě. Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!? Navíc moje foto zde nikdy nebylo nejžádanější No, nic ve zlym, trochu pozdě, ale trapná mi naopak přišla ta tvoje reakce ... No nic, nemusíte si hned nadávat, ale je to fakt trochu divný - tak primky už jsou tejden na světě a tady po tom ani vidu ani slechu. To je sranda - tak Prim je tady za blba, že neumí dodat něco včas a pak, když to je, tak ticho po pěšině. Nebo druhá možnost - o jediný hotový exemplář se losovalo a ten šťastlivec je Frantík. :D Nebo třetí možnost: Nesmí se o tom mluvit. Hodinky jsou na svete u hrdych majitelu uz tyden? Ze cigi na srazu rikal, ze jeste nejsou (jestli jsem to teda spravne pochopil) To vazne mate ty hodinky tyden a nemate chut se pochlubit - nikdo - vsem tem posmevackum a kritikum co tu byli a jsou, nebo vysledek je natolik velkym zklamanim, ze se nikdo chlubit radsi nechce? Nevim jak to je a proto se jenom ptam To je fakt poněkud zvláštní ... Čekal bych, že tady aspoň jeden člověk z novejch majitelů něco napíše ... Hodinky jsou doma nebo tak něco a ono nic ... A kam zmizel cigi?Nepřevzal si nový Diplomaty a nevzal si pak rovnou dovolenou na jejich zkoumání?!? Upraveno 1. července 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Co si pamatuji, tak u žluťásků se k tomu chlubení také nikdo moc neměl. Přitom hodinky jsou to parádní. No, na výsledek této limitky si ještě musíme počkat, nechme se překvapit, trpělivost, panáčci. I když uznávám, že to ticho tady je podivné, ticho před bouří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 NO tak sem překvapenej, že teda už byli před tejdnem, ale to si myslim, že si někdo vyškemral, aby je mohl aspon vidět:) Každopádně už to nebude dlouho trvat myslim a nějaký první fota se tu ukážou což teda jako majitel čekatel můžu říct aspon za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Hodinky jsou parádní, byly mi dodány jen narychlo, protoze nebyly hotové. Vratil jsem je zpet na dekor. Az mi dorazi, nafotim!!! Nebojte se, nemyslim uz 7 mesicu na nic jineho, nez na chlubeni, chlubeni, chlubeni a chlubeni, abych vam vsem zavrel hubu Tyhle hodinky se dodávají po částech? Ponosit na den dva, vrátit na dekor, ponosit den dva, vrátit na doseřízení, ponosit den dva, pak přijde poštou přijde řemen... taková jakási původní česká telenovela, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Hodinky jsou parádní, byly mi dodány jen narychlo, protoze nebyly hotové. Vratil jsem je zpet na dekor. Az mi dorazi, nafotim!!! Nebojte se, nemyslim uz 7 mesicu na nic jineho, nez na chlubeni, chlubeni, chlubeni a chlubeni, abych vam vsem zavrel hubu Na fotky se tesim/e urcite vsichni. Mam rad pekne hodinky a to by diplomaty v nerezu mohly byt. K cene se vyjadrovat nebudu... Co se tyce postupu praci a vseho kolem techto hodinek...to mi trosku unika...ale je to vase limitka a vase penize...cili vase vec. Ted nic osobniho, ale necekal jsem, ze se za tak "zdrobnelym az nevinnym" nickem schovava clen s hulvatskym chovanim....ktery se pak se nejak "omluvi", aby nam vsem vzapeti mohl zavirat...."usta"... Nechci, nebudu a nehodlam moralizovat, ale nejsem si vedom, ze by se tady na foru mluvilo "na hulvata"... Snad je to tedy opravdu unavou z dlouheho cekani na jeste nedokoncene hodinky a nestane se z toho tady precedens... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Hezké je, že se tu Prim nevyjadřuje. Je to holt správný obchodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Na fotky se tesim/e urcite vsichni. Mam rad pekne hodinky a to by diplomaty v nerezu mohly byt. K cene se vyjadrovat nebudu... Co se tyce postupu praci a vseho kolem techto hodinek...to mi trosku unika...ale je to vase limitka a vase penize...cili vase vec. Ted nic osobniho, ale necekal jsem, ze se za tak "zdrobnelym az nevinnym" nickem schovava clen s hulvatskym chovanim....ktery se pak se nejak "omluvi", aby nam vsem vzapeti mohl zavirat...."usta"... Nechci, nebudu a nehodlam moralizovat, ale nejsem si vedom, ze by se tady na foru mluvilo "na hulvata"... Snad je to tedy opravdu unavou z dlouheho cekani na jeste nedokoncene hodinky a nestane se z toho tady precedens... Já si zase vážím toho, že Frantík jako jediný odpovídá. Nedivím se tomu, že mu ujely nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 (upraveno) Gorgu: Ano, jsem mozna hulvát, ale snazim se reagovat na vase vypady. Nevim, co je na tom hulvatskyho. Nekdy se snazim byt stejne "vtipnej" a nekdy jsem trochu ostrejsi! Prosim nezastituj se tim povestnym "forem gentlemanu". Mohu se zde projevovat, jak chci. Mam taky pravo byt trochu nabrousenej - a jak rekl Filo, je to treba tim, ze mi nekdo šlápl na anglicaka. Nebylo to nic osobniho proti tobe a ani proti ostatnim. Zdar a sílu To Vit: Diky za podporu. Moje Diplomatky maji cislo 1/20 tak jsem na sebe vzal vcerejsi reakce Upraveno 2. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Gorgu: Ano, jsem mozna hulvát, ale snazim se reagovat na vase vypady. Nevim, co je na tom hulvatskyho. Nekdy se snazim byt stejne "vtipnej" a nekdy jsem trochu ostrejsi! Prosim nezastituj se tim povestnym "forem gentlemanu". Mohu se zde projevovat, jak chci. Mam taky pravo byt trochu nabrousenej - a jak rekl Filo, je to treba tim, ze mi nekdo šlápl na anglicaka. Nebylo to nic osobniho proti tobe a ani proti ostatnim. Zdar a sílu To Vit: Diky za podporu. Moje Diplomatky maji cislo 1/20 tak jsem na sebe vzal vcerejsi reakce Kdo má 2/20? (Ať víme, kdo bude odpovídat zítra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Není důležité kdo odpoví zítra, ale kdo konečně předvede realitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se