alt Odesláno 6. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2008 (upraveno) Libi se mi moc - chtel jsem do toho puvodne jit, ale nemam z jakychsi zahadnych duvodu rad automaty, navic vyslednou cenu by bylo nutne vydelit alespon tremi. Co se tyce vzdalenosti uchyceni remenu - mrknete nekdy na letecke MVS Lemanie, to je teprve hruza, na techto Diplomatech mi to rusive nepripada. Upraveno 6. července 2008 uživatelem alt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 7. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Hciq, posílám zase pár fotek i s detailem. Na makro nejsem vybaven, takže se musíš spokojit pouze s výřezem, ovšem pouze pokud jsem správně pochopil tvůj požadavek... Nebo potom někde naživo s lupou. Upraveno 7. července 2008 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Nejhezčí na nich je asi ta krabička. Ale ten rotor je jak přejetý smirkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 nevypadá to tak zle Pokud bych odhlédl od cenové hladiny ve které jsou tak to nejsou ošklivé hodinky, mají jistou eleganci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 typografovy fotky: uchvátí čistota zpracování pouzdra a zejména strojku - fotku jsem si zvětšil na maximum a na brusu téměř nejsou nedostatky. A ty leštěné hlavice šroubků - nádhera! Pánové škarohlídi - hoďte sem nějaké pro srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Ten strojek by si zasloužil plné dýnko, i kdyby mělo být úplně obyčejné jako např u Rolexů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Libi se mi moc. Pro me asi nejhezci Primky - hned po leteckejch. Jen me osobne by se v tom libil rucni natah, mene zlate barvy, jine a jinde signovane logo na spone reminku. Gratuluju majitelum a tesim se az je potkam nekdy nekde nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Ten strojek by si zasloužil plné dýnko, i kdyby mělo být úplně obyčejné jako např u Rolexů... 100% suhlas na tom stroji niet proste co ukazovat aj keby sa olestil a pomaloval sebeviac... a teraz to nemyslim nijak zle ..... presne ako pises ani rolex nerobi ziaden model s priahladom a myslim ze to nie je pre to ze by to nevedeli vyrobit s plnym dynkom by sa mne pacili viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Typo, pekné fotky aj hoďky. Čím viac sa na ne pozerám, tak mi tá medzera p-r pripadá menšia a menšia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Moje postřehy k těmto novým Diplomatkám: Z mého pohledu to jsou takové malé roztomilé Primky.... Měl jsem příležitost si je vyzkoušet na jedné společenské akci se stříbřeným ciferníkem, kam tato verze velice dobře zapadla a zapůsobila i jistým luxusním dojmem. Bohužel, na nafocení jsem si čas nenašel. Ovšem teď při srovnání s černou verzí se utvrzuji, že nasměrování do tmavého ciferníku bylo správné rozhodnutí. Nějak to lépe pasuje, je to přirozenější, mohu si je vzít k džínům i k obleku a stále působí tak nějak jemně a decentně. Co se týká relativně velké vzdálenosti uchycení řemenu od pouzdra, tak z mého pohledu je vyhovující. Působí takto méně upjatě, volněji, ležérněji, vzdušněji, a kdovíco ještě. Je to stejné jako u Spartaků a myslím si, že to tak být má ? u hodinek tohoto typu. Domnívám se, že pokud by při zvětšování (přetvarování) pouzdra z původní velikosti byl zvolen jiný přístup (s těsnější mezerou mezi řemenem a pouzdrem), bylo by vhodné zvolit též větší průměr pouzdra, než současných 40 mm. Strojek. Nebudu se zde vyjadřovat k názorům vyjadřujícím vhodnost použití jiného kalibru. Já sám jsem se v diskusi původně přikláněl k použití šedesátosmičky ? je prostě hezčí. Na druhou stranu 96 je určitá výzva ? prostor pro něco nového. V podstatě ošklivý kalibr ? plechařina, tak zkusíme, co se na tom dá vylepšit. Je pravda, že jsem si jeho úpravu představoval trochu jinak, řekněme méně jednobarevnou, na druhou stranu jsem nevěděl, co vlastně chci. Na třetí stranu je to zase něco jiného, je to překvapení a začíná se mi to líbit. A vůbec, jsem strašně zvědavej, co na to řekne cigi ? pokud to ovšem přežije ? kompletně pozlacený strojek ? asi to nepřežije.... Ještě se pokusím něco málo nafotit při lepším světle, tak jestli to vyjde, tak to sem ještě zítra hodím. A ještě nesmím zapomenout poděkovat všem gratulantům. Typografe ty proste umis fotit... nadherne fotky..ale nemohu souhlasit s uchycenim remenu...presto...mohl bys udelat i jednu fotku, kde jsou na ruce? Mozna ta mezera zanikne, ale takhle se mi to vubec nezda.... Co se kalibru tyce, ponecham bez komentare....vybral se zrejme demokraticky... osobne bych byl take za plne dynko. Co se velikosti tyce, rozhodne bych pod 42mm nesel. Jinak na tvych fotkach to hodinkam slusi...fotis i zeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Noname, Cali, Gorg: vadí vám průhled na strojek jako takový nebo strojek samotný? Jeho zpracování je, co můžu soudit zatím z fotek, velice slušné a že chceme, aby na něho bylo vidět, je myslím pochopitelné - dáváme tím najevo, že tyto hodinky jsou jiné - retro designem a použitou domácí technologií - strojkem, vypouklým sklíčkem - žádná ETA a placatý safír s antireflexem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Jeho zpracování je, co můžu soudit zatím z fotek, velice slušné a že chceme, aby na něho bylo vidět, je myslím pochopitelné - dáváme tím najevo, že tyto hodinky jsou jiné - retro designem a použitou domácí technologií - strojkem, vypouklým sklíčkem - žádná ETA a placatý safír s antireflexem. retro designem? Tím jiné určitě nejsou... domácí technologií? co to je?, vypouklým sklíčkem? To mám na půlce hodinek Nic proti, jsou to pěkné hodinky, to už jsem napsal výše, a kdyby stály polovic tak si je možná koupím, ale zase trochu zpět na zem Nejsou ničím vyjímečné (pokud nechceš brát ten kalibr, ale i o tom by se dalo polemizovat)... zůstaňmě u toho, že jsou to velmi, velmi pěkné hodinky které si někteří koupili za cenu kterou byli ochotni akceptovat... Jak jsem psal jinde, poslední Primky kde mi koresponduje cena s nabízeným zbožím je Prim Orlík To je ovšem můj názor... nemá cenu o tom diskutovat, ale nehrajme si na nějakou exkluzivitu v technickýchj a designových oblastech... To není kritika!!!! To je jen konstatování ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Pruhled na strojek ma velmi pádný duvod a to je pouzity kalibr Prim 96, ktery si dovolim nazyvat in-house a ktery rozhodne vytahuje tyhle hodinky z Etaprumeru. Navic kazde druhe hodinky s 2824 nebo Unitasem maji dnes pruhled a ten zde rozhodne nebudi tolik nevole, prestoze vypada daleko hůř. Nicmene ja napriklad vyhledove uvazuji o nejake dekoraci rotoru, ktery to jeste trochu vic nakopne Jinak, jak rikal Onion, nedelam z techto hodinek modlu a snesu dost kritiky - a taky ze ji je dost :-) Ale papouskovani porad dokola o mezere mezi remenem a pouzdrem (ktera je uplne v pohode) a o hnusnym kalibru se mi nejak nezdá :-) Upraveno 7. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Pruhled na strojek ma velmi pádný duvod a to je pouzity kalibr Prim 96, ktery si dovolim nazyvat in-house a ktery rozhodne vytahuje tyhle hodinky z Etaprumeru. Navic kazde druhe hodinky s 2824 nebo Unitasem maji dnes pruhled a ten zde rozhodne nebudi tolik nevole, prestoze vypada daleko hůř. Nicmene ja napriklad vyhledove uvazuji o nejake dekoraci rotoru, ktery to jeste trochu vic nakopne Jo, ten rotor po tom vyloženě volá Co tam chceš šoupnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Jo, ten rotor po tom vyloženě volá Co tam chceš šoupnout? To je dilema, ktery uz resim asi mesic Napriklad resim nejakou kombinaci cisel k memu letosnimu jubileu, 1978 - 2008, nebo 30, nebo tak neco......... Upraveno 7. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 To je dilema, ktery uz resim asi mesic a kterým směrem se ubírají tvoje úvahy? Já bych to měl jasné... mám na výběr dvě osobní "loga" takže bych si zvolil jedno z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 a kterým směrem se ubírají tvoje úvahy? Já bych to měl jasné... mám na výběr dvě osobní "loga" takže bych si zvolil jedno z nich No ty mas Pour le merite a to druhé?!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 No ty mas Pour le merite a to druhé?!?!?!? Pošlu SZ ale Pour le merite to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Pošlu SZ ale Pour le merite to není Myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Myslel jsem si to a nad čím uvažuješ ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se