Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

ááááááááách! Takhle modrá je fakt ledová - finnlandia!!

hele YPO, vážím si tvého obdivu, dík, ale jak vím od kubsona, jorg ti nedodá ani tu standartku, dokud mu eta z milosti nepošle nějaký ten druhojakostní kalibr, co jim už ani breitling nevzal. Chápu, že pak to jeho cokoli stojí za dvacku. Prosím tě, jako potencionálního drába, dodržuj topic našeho vlákna! Budu vděčný, když tento výplod mého zfanatizovaného mozku přesuneš do vlákna o jorgovi, s chutí si mi tam zanadávejte, ale tady nás nech na pokoji, dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
ááááááááách! Takhle modrá je fakt ledová - finnlandia!!

hele YPO, vážím si tvého obdivu, dík, ale jak vím od kubsona, jorg ti nedodá ani tu standartku, dokud mu eta z milosti nepošle nějaký ten druhojakostní kalibr, co jim už ani breitling nevzal. Chápu, že pak to jeho cokoli stojí za dvacku. Prosím tě, jako potencionálního drába, dodržuj topic našeho vlákna! Budu vděčný, když tento výplod mého zfanatizovaného mozku přesuneš do vlákna o jorgovi, s chutí si mi tam zanadávejte, ale tady nás nech na pokoji, dík!

Omlouvám se Všem které jsem urazil svými výplody - investujte,skládejte a plaťte za něco co nikdy neprodáte a ani to nikdo neocení ----- ehm vlastně vždyť je to l.e. za pouhých několik desítek tisíc ;)

Odkaz ke komentáři

jorg ti nedodá ani tu standartku, dokud mu eta z milosti nepošle nějaký ten druhojakostní kalibr, co jim už ani breitling nevzal.

No ale u Prima je taky třeba oběhnnout bazary, burzy a smetiště a dodat mu dva tuctové kalibry, aby je strčil do svého puzdra. A v čem jsou ty historické kalibry Prim lepší, než ty druhojakostní ETA, co ani Breitling nevezme? :D

Přikládám soubor CDR, kdyby si chtěl někdo dále hrát.

Diplomat.zip

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Je to celkem prdel pročítat tohle vlákno, takže než si pastnu další fotky, jediný soudný a pragmatický příspěvek byl od YPA a sibyrnayi, ostatní je balast a demagogie.

P.S. těším se na případné reakce :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Kucí kdyby jste si napsali Jorgovi tak Vám vyrobí za 20t co chcete ..... a za zbylých 60t můžete vzít děti na půl roku na hory ..... ten Váš fanatismus mě celkem překvapuje,utrácím sice také nesmyslné peníze za hodinky,ale tyhle hurá akce typu seženeme si kalibry sklíčka a ciferníky a potom nám to v eltonu za 80t smontujou hraničí s nějakou závadou v šedé kůře ;)

Nema cenu, uz jsem jim to navrhoval ve vlakne pana socky...

Ale souhlas, samozrejme ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud máš pravdu, budu nadmíru spokojen. :rolleyes: :smoke:

no to teda nebylo myšleno pochvalně, Brouk postavil Německo na kola (jako Fiat 500, Morris atp.své země), byl jednoduchý, spolehlivý, LEVNÝ a KRÁSNÝ...dělat z něj snobáckou hračičku a ještě to šperkovat marketigovýma kecama je podceńování inteligence lidí. Ale asi to je jedno, on to někdo koupí...jen to bude úplně něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Některým z Vás nerozumím. Proč tady exhibujete? Pořád dokola stejné argumenty. Nelíbí se Vám, nemají pro Vás cenu, nebude kvalitní kalibr etc. No a co? Nutí Vás něco si je objednat? Proboha. Jděte jinam.

Upraveno uživatelem yed69
Odkaz ke komentáři

Některým z Vás nerozumím. Proč tady exhibujete? Pořád dokola stejné argumenty. Nelíbí se Vám, nemají pro Vás cenu, nebude kvalitní kalibr etc. No a co? Nutí Vás něco si je objednat? Proboha. Jděte jinam.

Klidek ;)

Zatim jsem jeste docela u tematu, takze si strc mravokarstvi za klobouk.

Na posvatnost znacky Prim fakt nehraju stejne (daleko drsnejc) se diskutuje i jinde, takze proste diskutovat budu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nechci si nic objednávat, nemohu říct jestli se mi líbí či nelíbí, protože žádné nejsou, o ceně nemůže být ani řeč, protože létá v "desítkách " procent, ovšem speciálně se mi nelíbí řeči ohledně jakéhosi uzavřeného Klubu či osobně poznaných členů a nelíbí se mi řeči abychom šli někam jinam, proč bychom si nemohli dovolit komentář, už je toto vlákno dostupné pouze hrstce vyvolených jakési Klabzubově jedenáctce ?

Odkaz ke komentáři

No, snad se tento týden závistivci pěkně po jednom vypíší a příští týden bude trochu klidu na to, co nás baví. Fakt by mě zajímalo, s jakým úmyslem nám stále dokola sdělují, že jsme hloupí naivní vymytý mozci, co naletěli primovi na špek. To si myslí, že to po tolika upozorněních ještě nevíme? Například Ptiger po nás chce dokonce RACIONALITU - to fakt skončíme u mobilu. Chlapci, my nechceme stowu, breitling, gruen, ale normální primky, co vás na tom porád tak rozrušuje? Kde berete tu nutkavou potřebu porád se s náma dělit o vaše obavy o naši peněženku a duševní zdraví a budoucnost primu ? Proč by např. měly být primky LEVNÝ, Ptiger?? Aby sis je moh dovolit, protože je vyrábějí profláklí čeští fušeři, protože se ti nelíběj, nebo proč, kurňa??? Jinak máš recht - stejně jako u brouka, mini, 5tistovky došlo ke stejnému posunu i u prim, ať se nám to líbí nebo ne, doba je taková - z věci pro všechny je hračička pro snoby. Protože věci pro všechny se vyrábějí v číně a dál, je levnější místo racionálního návrhu lidové věci vyrobit napodobeninu honosného levnou pracovní silou a hle - ono se to tomu lidu líbí víc, než ty střídmé racionální návrhy a ještě je to levnější.

Jestli je černá barva ciferníku OK - tak v poho beru jako vyřízeno .

Teď kon ještě potisk - zkusíme stříbrný??

A co ten kalibr? mě láká nějak zaplácnout to prázné místo po incabloc :)

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Hale zklidni hormón, toto je veřejný prostor. Jestli se ti nelíběj kecy ostatních co nezdílí tvůj názor, tak to ty a tobě podobní řešte s primem privátně mimo toto fórum. Jinak se smiřte, že vám do toho budou ostatní kecat. Protože toto je velmi kontraverzní téma a nikdo si tady na gentlemana hrát nebude.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...