Kotlick Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Gratulace k akvizici, máš to pěkný. Na červené hodinky jsem měkej... ale jak se znám, taky s jedněma jednou skončím, protože moje averze na cokoliv červeného už musela být překonána u motorky, tudíž další věci jsou otázkou času. Nafoť prosím jak svítí to tritium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Mám je v bílé barvě. Porovnání tritita T100 (Aragon) vs. T25 (Traser). Chtěl jsem vyzkoušet T100 a jsem absolutně spokojen. Až tak, že na cestě jsou další (teď bez tritia). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Ricoz Nad bílou jsem přešlapoval, vypadá dobře. Předpokládám, že je hodně nositelná. Jenže já jsem občas takový tester nebo alternativec (dá se to přeložit i jako pitomec) a tak mě zaujala červená, že to prostě musím prubnout. Těžko tuhle červenou barvu hodnotit po dvou dnech na ruce. Efekty na chvilce sluníčka byly včera fajn. Chápu, že to není barva úplně pro každého:) Subjektivně, mohly by být o fous lehčí, ale budiž. ... asi jsem to tak nějak očekával. Sleduji běh strojku. Těžko hodnotit po prvních 24 h, +2,3 vteřiny v podstatě o ničem nesvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Heč, já mám zelenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Chybí mi tam to sluníčko, ale pěkně se nám to tady Aragoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Až bude sluníčko dám sem Superjet, zatím aspoň Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Superjet NH36 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Chlapi, taky se vám předbíhaly nové Aragony? Mám je dneska poprvé na ruce a dělá to 12 sekund za minutu, aktuálně už jsem 1 hod a 5 minut v plusu od rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 18. 10. 2020 v 18:58, lub napsal: netrvalo dlouho a mám druhé - zelené Regeneron s NH36. Už jsou moje - jsou takřka dokonalé, jedinou drobnou výhradu mám k lumi. Ta nic moc, i 12 let staré Orient Mako svítí líp. Ale na ruce jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Kotlick: To je fofr! Neco podobneho u Amfibii se resi (pokud je to slepenym vlaskem) "adjustaci hrubou silou" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Kotlick: To je fofr! Neco podobneho u Amfibii se resi (pokud je to slepenym vlaskem) "adjustaci hrubou silou" ;-). Přesně tak, dobře mířená rána vhodné síly o pevnou desku stolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tady přesnost mých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @Xenomorfusno jo ale Vostoky jsou ruské stroje zvyklé na hrubé zacházení. Pošlu je někam na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Taková malá koupačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Neodolal jsem akci na Divemaster a vzal jsem 50mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Nová akvizice tentokrát červené HIRO power reserve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 ahoj můžu dotaz jak probíhá proclení a doplatek DPH, jsem antitalent na takové administrativní záležitosti, případně můžete ve zkratce popsat průběh....díky moc dave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 FedEx ti pošle mail s instrukcemi co jim máš poslat. Při prvním proclení je tam smlouva na zastupování. Potom EORI číslo - jen klikneš na link a zadáš požadované údaje, číslo se vygeneruje. Dále chtějí popis zboží a hodnotu včetně dopravy - stačí připojit fakturu, Aragon dává k zásilce fakturu bez ceny dopravy. Jestli si dobře pamatuji, tak to je všechno. Až to FedEx proclí, pošle to SMS že sumou co budeš doplácet. Platí se kurýrovi při převzetí zboží, většinou chce hotovost. Odesláno z mého M2007J3SY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 jo díky moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se