Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Perfektná komunikácia, všetko prebehlo na jednotku. Člena posol vrelo odporúčam, hodinky prišli v stave v akom ich popísal a nafotil a ešte, ako bonus pridal remeň od Steinhartu- karbónové prevedenie. Zabalené boli, ako origo z obchodu.

Robo alias robo711

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Děkuji Romanovi za super obchod, dostal jsem dokonce hromadu řemenů k hodinkám navíc, překlápěčku zdarma. Vše na jedničku.

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Super komunikace, obchod za mě OK ( to, že ho podělala ČP je věc jiná). Příště slibuji osobko, protože tohodle člena musím poznat osobně. Úplně mě dostalo i jeho oslovení- Maťko :-))).

Díky moc

• po měsících...
Odesláno

S Romanem vše v nejlepším pořádku, perfektně zabaleno, rychle odesláno, dobrá komunikace. Děkuji a rozhodně kdykoliv znovu.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Obchod s Romanem probíhal na jedničku. Příkladná komunikace, slušné jednání, děkuji!

Upraveno uživatelem shewcza
Překlep
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes nakup hodiniek od Romana. Stretli sme sa osobne,s hodinkami velka spokojnost, vyborny pokec a hlavne je to velmi mily a pohodovy clovek takze za mna vsetko OK...odporucam a este raz velka vdaka Romcooo 😁

• po měsících...
Odesláno

Mezinárodní obchod bez jediného problému, vše proběhlo tak, jak jsme se domluvili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...