kleofash Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Jak jsem koupil rolexky od Street Glida aneb Praha není Brno "Zjistila jsem, že nutně potřebuju rolexky", oznámila mi moje milá. Chvilku koukala, studovala a pak potkala inzerát od Street Glida. Malé rolexky na dívčí ručku, bylo jasné, že je potřeba jednat rychle, protože když si hodinky vybrala, tak je samozřejmě potřebuje hned. Dnes, nebo zítra. Konverzace s prodejcem byla rychlá a jasná. "Ty mi hoď prachy na účet, já ti hodím na poštu hoďky". Zalekl jsem se slova pošta, ale byl jsem ubezpečen, že je to cenné psaní, pojištěné, s udanou hodnotou, stokrát prověřené, v bezpečnostní obálce, s podpisem přes zalepení, nic se nemůže stát... Nakonec jsem podlehl, i když obava přetrvávala. Přecejen, poštu (aspoň tu naší) znám až moc dobře. (Ne, dosud jsem ji opravdu neznal.) telegraficky:čtvrtek: Street Glide: "Tak jsem ti tam odpoledne hodil ten balíček, zítra by ho dokonce mohli doručit."pátek: Telefonát na poštu: "Jojo, balíček je v systému, ve 4:15 byl na třídící poště Praha, dnes to ale už nedoručíme. Bohužel až v pondělí."sobota: Jeli jsme na dovčuneděle: Dovča (+ dotaz od Street Glida, zda už máme rolexky: "Ne, nemáme, jsme na pláži")pondělí: Dovčaúterý: Dovčastředa: Dovčačtvrtek: Dovča (+ dotaz od Street Glida, zda už máme rolexky: "Ne, nemáme, nemáme ani SMS, nemáme nic. Zítra se vrátíme a budeme pátrat")pátek: Návrat z dovči, příjezd v noci domů a...... ROLEXKY... Přijedeme si tak domů, deset večer, a na chodbě u schodiště leží balíček. Jen tak chudák pohozený na rohožce. Někdo z baráku balíček zjevně převzal, přečetl si na balíčku naše jméno (a udanou cenu!!!!) a jen tak volně jej pohodil na chodbu, ať si to zvedneme až se vrátíme. Však co, ti mladí z baráku si někde trajdaj, a furt si nechají něco posílat. Pošta v Brně doručuje ve velkém stylu. Převezme balíček za sto litrů, týden ho trajdá mezi Brnem a Prahou a nakonec ho předá nějaké random paní z baráku, která ho volně pohodí na chodbu. Ležérněji to už asi nešlo. Inu, Praha není Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 TWL... Gratuluji k hodinkám, jsem rád, že je máš doma, ale ještě jednou...no twl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 ...tak takhle nějak si představuju život v Monte Carlu gratulace k hodinkám a hlavně k jejich doručení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Clovek, co necha jakýkoliv balicek nebo psani volne za dverma je megablb...to vam snad udelal nejaky soused schvalne, ne... Kdyby se nedejboze ztratil, bylo by to vymahatelné na te poste?? Nebo ta uz oficiálně předala a je z toho venku? Upraveno 12. července 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Co by asi dělala Pošta, kdybys balíček stopil a chtěl proplatit pojistku? Jinak přesně tohle je ta situace, kdy je lepší si to nechat poslat ''Na Poštu'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Slušné, rozhodně bych poslal stížnost na poštu, protože tohle není možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ty krávo,to je nářez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Pokud chceš podat stížnost, zkus to tady: JUDr. Zuzana Kvášováombudsmanka--ombudsman@cpost.czTel.: +420 221 132 109--Česká pošta, s.p.Politických vězňů 909/4Praha 1Korespondenční adresa:Poštovní přihrádka 99225 99 Praha 025 Ale po zkušenostech, které mám, je to jen ztracený čas. Řešení nikdy žádné, plná huba slintů a slibů, aby člověka uklidnili a skutek utek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 volal jsem to Street Glidovi a moc se mu to líbilo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tomu se říká hodinky s příběhem ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Ať je to jak je to ( a tady u Tebe je to od pošty pěkná lumpárna) .....Rolexy předávám a přebírám osobně, nejen kvůli bezpečnosti, ale i kvůli těm "kecům", který od dalšího chronoblázna kolem toho potřebuju slyšet. Upraveno 12. července 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Chosef76: Jiný hoďky jsem si bral osobně, ale tady to nešlo... Nebyl čas ani v dohledné době jet do Prahy... A když jsem byl tak ujištěn, že pošta přece bez problémů....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ty vole tak to je pecka to sa mi v zivote nestalo. Mne ked dorucuju poistenu obalku a cena je nad 10tis CZK tak to posta ani nedorucuje a v statuse/trackingu je info ze "zasielka mimo dorucenia" ci tak nejak a osobne na postu kde to maju v trezore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tak to je opravdu masakr . Ještě že nabízejí službu Balíček na poštu, tam aspoň nemají co podělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 To je mega Posta opet zvedla latku... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 To je něco... nechápu pošťáka, že si dovolí strčit balík s takhle udanou cenou sousedovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tý wogo, čumím jak puk .... a hlavně obrovská gratulka k RLX ,které před dveřma celou dobu vydržely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Me se to stalo i s UPS, platil sme predem kartou, nebylo to sice 100tacu ale dobrych 15tacu a taky to dali sousedce ani mi nezavolali idioti.Co kdybysme se sousedy byly na valecne stezce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Hlavně , že vše dobře dopadlo. Gratuluji k Rolex . Ono si ani možná nedokážeme představit to, jak by to dopadlo, pokud by tam hodinky nebyly a na poště by byl balík jako doručený, uff. ještě že je máš doma!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 supr storka ke snídani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se