warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Taky se musím přidat ke spokojeným majitelům. Opravdu super práce. Ještě jednou díky Rasťo. Bohužel dojem kazí klasicky moje fotky, ale co už
warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 To jo, téměř ze dne na den. Je to fakt super práce. A i tu červenou trefil, fotky bohužel díky mému neumětelství zkreslují (víc ve vlákně na čem máte speedmastery).
Dokusan Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Ahoj, jsou to krásný kousky. Když jsem se ptal kluků v pátek co k mým Omega Speedmaster Mark IV, doporučili mi ať se spojím s tebou. SZ bohužel nefungují, tak to zkouším přímo tady.
warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Ahoj, jsou to krásný kousky. Když jsem se ptal kluků v pátek co k mým Omega Speedmaster Mark IV, doporučili mi ať se spojím s tebou. SZ bohužel nefungují, tak to zkouším přímo tady.Tady máš na Rasťu mail http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97709-řemeny-rc-leather-works-ručňí-práce-rc3/?p=2119082
Dokusan Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Díky. Ty řemeny jsou nádherný. Vůbec nechápu, že mě to vlákno doposud mijelo
warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Já to taky objevil nedávno. Ale o to víc jsem nadšenej. Už jsme i předběžně dohodli řemen na Marky.
warann Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Nějak to tu spí. Řemínek sice novej novej není, ale stále tak vypadá. Kromě toho je nejen co do provedení, ale i co do pohodlnosti nej co jsem kdy měl. Musím se dokopat nechat si udělat ještě řemínek na ty Marky.
sery.vlk Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Warann, co to je prosímtě za kožku? (U Tebe to určitě nemůže být z nějakého plaza .-)
warann Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Warann, co to je prosímtě za kožku? (U Tebe to určitě nemůže být z nějakého plaza .-)Kozinka, aspoň tak to bylo domluvený, dál jsem to nepitval, takže doufám, že to není nějaká forma kanibalismu ;-). Nicméně vážně je to třída, a to nemluvím o skutečnosti, že někdy ve středu jsme se domluvili a v sobotu jsem jej měl.
orius Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Nová ještěrka od Rasťa...Opět perfektní práce a krásný kousek.
chamo Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Komunikacia perfektna. A uz som sa pstrosa aj dockal. Balenie paradne. O tom, ze remen sedi perfektne, aj napriek tomu, ze je dost specificky, ani hovorit/pisat nemusim. Jedna rychla fotka z rana. A Rastovi dakujem este raz. Parada. Upraveno 17. října 2018 uživatelem chamo
chamo Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Este jedna fotecka zo vcerajska, hned po nahodeni. Evidentne nie som fotograf, ale aj tak je pekne vidiet ako je remen nerovnako hruby. Naozaj super praca.
warann Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Proč ten ten člověk tak krásně balí? Vždyť je to úplná škoda to rozdělávat ;-).
warann Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Fotky by si to zasloužilo lepší, ale co už. Upraveno 25. října 2018 uživatelem warann
warann Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Tak to je super. Přihoď pls nějaké foto odspodu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se