Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nefunguje mi zde v chrome uprava příspěvku, takže zde: Chtěl bych se zeptat zda je možné někde získat levnější servis k Breitling Navitimer z roku ´73? Hanák v Brně si učtuje 20.000 kč. Další dotaz: jakou cenu tyto hodinky mají? byl by někdo ochotný za ně dát např. 90.000 kč jak se prodávají na eBay nebo je to nereálné?

Odesláno

Velký servis na chrona, která nemají inhouse, stojí tuším kolem 15tis Kč. Breitling na to má ceník a bude to stát všude stejně, na druhou starnu pokud jsou trochu víc dorasované, tak ti udělají přesnou nabídku u AD, ale myslim, že za to chtějí 25,- ?.

Takže 20tis mi zase nepřijde tak moc mimo.

Jinak ceny na ebay jsou občas trochu divoké, tím se asi moc řídit nedá... :)

Odesláno

Jsou to pěkný hodinky, po servisu dobře prodejný, ale devadesát nee. Teď koukám, že se nejedná vlastně ani o hodinky co jsou na fotce, takže diskuze taková spíš do větru...

Odesláno
  V 19. 7. 2016 v 11:32, habadej napsal:

Jsou to pěkný hodinky, po servisu dobře prodejný, ale devadesát nee. Teď koukám, že se nejedná vlastně ani o hodinky co jsou na fotce, takže diskuze taková spíš do větru...

já jsem umístil fotku reálných hodinek co tata vlastní - je to Breitling Chrono - matic Navitimer 1806. Nešlo mi upravit popisek, takže je tam napsaný podobný těmto protože pův. jsem tam chtěl dát referenční fotku, ale nakonec se mi podařilo zmenšit ten origoš.

Odesláno

Chtěl bych se opravit a naposledy upřesnit o jaké hodinky se jedná: Breitling Chrono - Matic Navitimer 1810

trochu se liší od 1806 a mají podobné znaky s 7661 Yachting

Zatím se nezastavily, mají zpoždění a ten odhad ceny opravy 14.000 -19.000 od Hanáka byl zřejmě na tuto závadu.

http://breitlingsource.com/phpBB2/viewtopic.php?f=11&t=40913

http://www.breitling-navitimer.com/

Nicméně z tohoto důvodu půjdou asi na eBay:

http://www.ebay.com/itm/RARE-GIANT-48mm-BREITLING-1810-1868-STYLE-NAVITIMER-CHRONOMAT-IC-YACHTING-19689-/330913487396?pt=Wristwatches&hash=item4d0bfb1a24&nma=true&si=%252BHSevm7bS0Cv%252BKElJPc6U4xO5Mg%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557&rmvSB=true

Odesláno

Jestli jsem to dobře pochopil, tak chceš co nejvýhodněji prodat tátovy hodinky. Chápu to, prachy jsou hóóódně důležitý. Tak hodně štěstí.

Odesláno
  V 21. 7. 2016 v 12:30, habadej napsal:

Jestli jsem to dobře pochopil, tak chceš co nejvýhodněji prodat tátovy hodinky. Chápu to, prachy jsou hóóódně důležitý. Tak hodně štěstí.

čau, je to přesně tak jak píšeš. Táta není zrovna při penězích a stará felda dosluhuje a na nový auto nejsou prachy. Kdyby byly, tak by ty hodinky zůstaly nejspíš jako rodinný stříbro v šuplíku a táta by se na ně chodil dívat :-)  Sám si dost potrpí na kvalitu co se týče hodinek, ale jak mu po čtvrt století dosloužily Edoxky, tak nic pořádnýho na ruce nemá. Já sem na forum dřív chodil jen brat moudra čtením příspěvků, ale registroval jsem se až ted jen kvůli tomuhle.

Odesláno

Servis Tě bude stát asi dvacet. Tady hodinky za cenu kterou by jsi chtěl, neprodáš, takže zbývá e-bay. Já si myslím, že počítat s tím, že za ně dostaneš stejnou cenu jako tento zavedený prodejce asi nemůžeš. Pak zaplatíš nemalou provizi. Nevím, jestli se za několik desítek tisíc vyplatí prodávat, jak říkáš "rodinný stříbro". Nějaký vztah k hodinkám v rodině máte. Ale je to Tvůj boj, tady jsou spíš lidi, kteří si raději utáhnou opasky než aby se zbavili hodinek v těžký době. Tady se prodávají hodinky hlavně proto, aby se mohly koupit jiný :-). 

Odesláno

2Peterchef: Za našetřenou dvacku dopřejte teď generálku feldě, ať tatík může jezdit a zůstane mu obojí - protože za ono půlkilo co by Vám po celé té transakci zbylo byste si z bazáru nepřivlekli o nic míň rezavou čtyřkolovou kasičku na prachy než už máte  -_-

PS: Koukám že jde o "pravzor" mého oblíbeného kousku - 24-hodinového limitkového remake z roku 2006...  :rolleyes:

post-18308-0-22059800-1468950357_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...