Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Czech design :-) Nevypadají zle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 ....a ta češtin: "všechny ručky se vracejí na jejich nulové pozice" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mě připomínají jeden model od Vostok :/ Ale pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mě připomínají jeden model od Vostok :/ Ale pěkný. Který to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Vostok gaz 14 limouzine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Vostok gaz 14 limouzine? hmm, no nevím. Jak je to se safírovými skly u Vostok Europe, používají se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ne, vostok jede minerál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ale da se tam pripadne i nechat dodelat ( tovarna to nabizi, onehda jsem se na to u prodejce informoval ). Jinak ma mantak pravdu, v zakladu mineral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Já jsem je měl, a poptával jsem u prodejce možnost výměny. On se informoval přímo v továrně a bylo mi sděleno, že v tom případě ztratím záruku. Asi to od té doby změnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Vostok gaz 14 limouzine?Nebo Anchary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Nebo AncharyJoo, to jsou ony. Ty jsem myslel, dik.Honza manta- honzo, dotaz a naslednou nabidku jsem obdrzel letos v dubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ty mé byly Ekranoplan a je to minimálně tři roky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se