alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Nožky vrtané nejsou. Dýnko mám objednané. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Tak pouzdro je mi stále záhadou. Jo jaký je průměr dírek pro stěžejky normální stěžejky jsou napřesno nebo hrkají? Upraveno 1. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Pomůže foto? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna A ještě srovnání s SKXDress Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) No jasně, to je aftermarket pouzdro. Protože se směrem k dýnku nezužuje, ale drží stejnou šířku. Pokud to soudruzi udělali aspoň trochu dobře, tak by mohlo pobrat tlustý stěžejky. Upraveno 1. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Ale to asi nemá vliv na funkci, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Asi ne. Jenom co ty stěžejky. Jestli tam dostaneš ty tlusté. A taky ten originál je v určitých situacích díky tomu zúžení pohodlnější. Hlavně když je máš na trošku volnejším tahu a nosíš je spadlý až v místě, kde se ohýbá zápěstí. V tom jsou Seiko pouzdra geniální. Dal bych je na gumu. Kůže k tomuhle typu hodinek není nejvhodnější. Jestli stěžejky hrkají v otvorech, zkusil bych tlusté diver's 2,5mm s konci 1,1mm (standardně 0,8) a k tomu pořádnou gumu, co ty stěžejky pobere. Součástí certifikace iso 6425 Diver's je totiž i nosnost řemínku tuším 20kg. A tahle stavba se jako festovní divery rozhodně tváří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 1. 1. 2025 v 11:16, alois napsal: Dál vážně nevím a vrtat se do toho nebudu, pošlu do Onyxu na výměnu cifru a skla. Docela se mi líbí. Hlavně ten černý datumový věnec, který má dny v týdnu v angličtině a japonštině a dokonce má lumi.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pekny kus! Dobre zarovnani ciferniku a minutoveho tracku, i ta waffle textura je pekna. Za jaky jiny cifernik to chces vymenit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Díky. Ja chci černý waffle nebo matný černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Jako, že bys z toho udělal skoro origo 007? Jo a ty ručičky originál nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) No jo no. Ja vím. Blbost. Ale tak nějak se mi to líbí. Ručičky jsou zjevně divné. Líbí se mi ten nový typ cifru s lumi bodem na trojce. A černý datový věnec. Upraveno 3. ledna uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna No proste takovy OEM+ build, proc ne? Neni to spatny napad, vzhled Seiko ciferniku je naprosta klasika, chapu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Doporucuji watchpartsplaza pro OEM komponenty z vlastni zkusenosti - maji origo zbozi, lumi sviti jak ma, rychle doruceni DHLkem z Nemecka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Pánové děkuji za rady. Řemínek už mám objednaný. Někdo tady tuším zmínil jistého Jasona na přestavbu? Prosím případně detaily. Děkuji. A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se