Jerryl Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Moc pěkný výsledek! U díry v ciferníku jsem si říkal - odvrtat, ale pilníček bude asi také dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Tak větší díra na ručky mě teda nenapadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Jaká je pak reálná vodotěsnost těchto úprav ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Pokud používáš originál pouzdro, dýnko a korunku, pak stejná. Se sklem většinou není problém. S proskleným dýnkem a obyčejnou nešroubovací korunkou z toho víc jak stovku nevymáčkneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Nenašel někdo safírové sklo na Seiko 5 GMT i s lupou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 Safír ti udělá Ruda a myslím, že umí i dolepit safírovýho kyklopa. Onyx Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 Rozhodl jsem se vylepšit Seiko 5 SNZH o šroubovací korunku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Původní krček jsem odvrtal a připravil jsem otvor pro nový šroubovací krček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lícovaní dílů před zalisováním. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už jenom upravit délku hřídelky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko SNZH v modifikaci Fifty Fife Fathoms se šroubovací korunkou: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 (upraveno) Šikovnej kluk Upraveno 2. listopadu 2024 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Modifikace Seika a vše kolem je paráda, protože dostupnost veškerých dílů je snad nekonečná. Já nyní zamýšlím drobnou úpravu Citizenů s jejich Miyotou a je to nebe a dudy. Copak Citizeny a miyotu nikdo netuní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Tak, že jo, ty SII strojky NH3x se cpou úplně všude a čínští klonaři to mají jako základní kámen svých napodobenin všeho možného. To pak není těžké se k nějakým přebytečným součástkám dostat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Pánové přemýšlím nad nákupem pouzdra NAMOKI... Nebudete někde něco brát taky? Že bychom se mohli podělit o dopravné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 V 25. 11. 2024 v 18:19, Lukáš3 napsal: Pánové přemýšlím nad nákupem pouzdra NAMOKI... Nebudete někde něco brát taky? Že bychom se mohli podělit o dopravné... Maji novy TV case, za me fakt pecka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akorat mi tento rok nevychazi budget na nejake dalsi hodinky a buildy Skoda, budu muset pockat do pristiho Black Friday. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Před hodinou, iakovmarkov napsal: Maji novy TV case, za me fakt pecka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akorat mi tento rok nevychazi budget na nejake dalsi hodinky a buildy Skoda, budu muset pockat do pristiho Black Friday. Jj viděl jsem to a vypadá to moc hezky. Představili to den nebo dva potom, co jsem udělal objednávku... Já chtěl stejně něco na kůži. Nechával jsem si potisknout ciferník na objednávku... Bral jsem to pouzdro NMK953. To se mi brutálně líbí. Jsem zvědavý, jaký bude v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Ahoj vespolek. Tak jsem koupil tuto složeninu. Docela se mi zalíbila, černý datový věnec a tmavé zelený cifr. Šroubovací korunka, vložka lunety keramická. Složil to nějaký slovenský borec. Líbí se mi to a je to základ pro další “prznění”. Takže asi dam černý cifr a safit s AR. Jinak to zatím šlape dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Líbí nelíbí, co pouzdro, je to originál SKX? Stroj je jaký? 7S26 nebo Nebo 4R(NH)36? Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Stroj je 4R36, pouzdro vypadá na Seiko 5 nový model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Želvy v SKX vypadá moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Dál vážně nevím a vrtat se do toho nebudu, pošlu do Onyxu na výměnu cifru a skla. Docela se mi líbí. Hlavně ten černý datumový věnec, který má dny v týdnu v angličtině a japonštině a dokonce má lumi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Jen mám dojem, že ručičky jsou neoriginální, nemají takovou lumi, jako indexy na cifru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Pouzdro jsi psal, že má šroubovací korunku, takže buď originál SKX nebo Čína, hodně napoví, jestli má vrtané nožky skrz. Teď nemám SKX po ruce, ale zespodu se mi zdá jiny. Musel bych sejít schody. Pětkovému pouzdru by někdo musel šroubovací korunku dodělat, ale i to jde. Za mě waffle cifr je super, dal bych bílej datumovej věnec ale denní bych nechal černej optický by to zvětšilo index na úroveň toho naproti na devítce. Safír dej stejného tvaru jako je teď hardlex. A zkusil bych sehnat normální diver's dýnko s vlnou. S tímhle debilním průhledem to nikdy nebudou opravdu potápky. Luneta se mi celkem líbí, hlavně jak chodí, jestli dobře, nechal bych ji jak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se