beeman Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 sefe, ten remen beru, jedu ale ted autem, pak pisnu SZ, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 tendlecten bohuzel ne, ten uz ma panicka, ale jak jsme se domluvili ... ;-) jedno foto aplikace, ostatni v prislusnem vlakne: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101971-pojdme-venovat-hodinky-nasemu-letci-raf/page-22&do=findComment&comment=1873395 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Pekná práca páči sa mi jeden z tvojich remeňov tak že som začal uvažovať aké hodinky by sa k nemu hodili som choryýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) je to fakt dlouho, co jsem nic nevytvoril, ale tuto zakazku/darek jsem nemohl odmitnout takze #46, 26/23mm je na svete, mam zase radost a snad toho bude vic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 a vcerejsi neco pro kolegovo kone odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 (upraveno) Chybela mi kuze k vydarenym Bulova Moonwatchum, tak jsem se po dlouhy dobe vyhecoval a numero 47 je na svete, 20mm, 5mm tlouska Upraveno 19. srpna 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Na řemeny sice zrovna nejsem, ale musím uznat ,že tenhle k těm BM sedí parádně - yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Dobré to je.To se musí uznat.Sám mám momentálně tvou práci na ruce, a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 (upraveno) #48Prave jsem dodelal novy reminek pro me Speedy, je to neco jako NATO, az na to, ze ma "vrtane" dirky pro stezejky, takze stezejky normalne prochazej reminkem. Stejne tak je vrtana dirka pro zapinani. Takze zadne lepeni, siti... nic... jenom jeden kus kuzeJe 4mm tlusta, chtel jsem to zkusit, jde to v poho, ale na Speedy asi moc tlusta, priste si udelam z 3mm kuze, to bude lepsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. října 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Zajímavej počin.Je fakt, že na ty Moony to úplně není, ale jinak neříkám nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 pristi bude vypadat lip ;-) jeste foto dynka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Ty jo-rad bych Ti neco pochvalil...ten hroznej tah na smp uz jsem kdesi pomluvil...ale tohle sorry,ale neee...ten řemen je vyraznejsi jak hodinky-hodil by se mi tak na avengery,ale na moony nee...Příště udeláš daleko lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 je to tak, Moony se v nem uplne ztraci :-) ale jenom na fotkach, na zivo je to mnohem lepsi a ladi to k sobe ;-)nicmene jsem si chtel hlavne vyzkouset tento koncept, jsem spokojenej a uz se tesim, az budu mit cas na dalsi kousek Ty jo-rad bych Ti neco pochvalil...ten hroznej tah na smp uz jsem kdesi pomluvil...ale tohle sorry,ale neee...ten řemen je vyraznejsi jak hodinky-hodil by se mi tak na avengery,ale na moony nee...Příště udeláš daleko lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 dnesni dalsi pokus o reminek na moony#49, 20/16mm chtel jsem pro zmenu jednoduchy reminek s minimalnim prositim, ale dycky se mi ruce a hlava zblazni :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) #50, 26/22mm, muj prvni pokus s "malovanim", vypalovanim do kuzezel v aktualnich podminkach nevyfotitelne, zkusim zitra za denniho svetla Upraveno 26. března 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) #51, 20mm, dnesni relax, aneb, kdyz nemate rybu, tak tam dejte treba parek poridil jsem suprovou preklapecku, ale na co nasadit, vyber materialu zalostny, chut a touha neco udelat obrovska, tak vznikl plan co dum dal. subjektivne ale musim rict, ze tato letni kombinace je supr, barva reminku krasne ladi s napisem Seamaster na cifru :-) asi rozsirim satnik o cervene haderky :-D Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) #52, 20mm, sehnal jsem nejake kuze u Kutila na Florenci, tak si trosku hraju Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) #53, 20/18mm, na miru zatim/do zitra mym Moonum, tento jsem mel dlouho v hlave a byl zvedavej, jak Moonum seknou. A dle meho seknou a tak paradne, ze mam nutkani si je nechat. Bohuzel uz jsem slibil :-( Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) z eteru Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se