valjoux Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Zatím není safír, ale vodotěsně to chci udělat. Je potřeba dořešit jaké sklo zda vypouklé nebo rovné.
zekon7302 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jasně že vypouklé, takový správný krtinec,....nesnáším ploché sklo, ikdyž jedny ještě doma mám, ale taky půjde vyměnit.
valjoux Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Špatně jsem to napsal jedná se o vnitřní stranu pokud bude vypouklé uvnitř tak se nebude muset pouzdro tolik zvyšovat.
bob.zizka Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 To je paráda. Ty je teda tuníš Vláďo. Myslím,že příjde doba,kdy od tebe koupený zlacený strojek zase zabalím a pošlu ti ho aby jsi mu nasadil pěknej kabát!
zekon7302 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Špatně jsem to napsal jedná se o vnitřní stranu pokud bude vypouklé uvnitř tak se nebude muset pouzdro tolik zvyšovat. Zkus Mavex, nemají to standardně ale už něco podobné objednával, a šlo to.
Tikal Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Když to tak vidím, tak si ještě chvilku počkám, ubírá se to správným směrem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se