midloch Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Dali napsal: Superocean se mi také líbí, jenom snad drobnost. To logo je nějak, specielně na tomto typu, odfláknuté, jinak super. Kde konkrétně myslíš? Budu mít přesně tyto: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=1811595&rid=0
Jezek Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 "...to neni motorka,bejby,to je dělo ! "
midloch Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Ondraj napsal: Jsou fakt pěkné, na kolik přijdou ? V hodinářství je mají za 92.000.-Kč ale jelikož mám jednoho dobrýho známýho ve Švajcu tak budou něco lehce přes 40.000.-Kč -frank šel teďka trošku nahoru přesto je to snová cena. Ale i v třídě kolem 90K jsem neviděl nic lepšího...
dehyd Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 no, chrono superocean je uctyhodnej kousek, mě se v relaci 90 litru líbí spíš B-2, ale ta starší "čistá" verze, jak si pořídil, nebo chce pořídit Jeremy (ta nová je k zblití, nevím, co je to popadlo za fantas), celkově se mi zdá, že poslední dobou všechny ty řady nějak kazej - on ten gandalfův výrok o "číňanech" má vážně něco do sebe...
Jeremy Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 > dehyd už pořídil a ve čtvrtek budou po generálce.. ten měsíc bez nich si připadám jak bey ruky.. :) O nové verzi si myslím totéž.. fakt hrůza.. A to kazení mi taky tak přijde - třeba ten SuperOcean Steelfish.. fakt krok vedle.. A tendle hranatej paskvil na motivy Rolex je fakt ŠPATNEJ.. No nic.. Jinak ad ceny v CH - hodinky tamodtud mi přijdou vcelku logicky dražší než odjinud. A nechápu, jak to může známý ovlivnit, midlochu.. nebo jsem něco přehlédl?
dehyd Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 >>>Jeremy: - ten steelfish je v podstatě nová B-2 bez stopek a pravítka - asi měli designéři nějaký "vidění"... - co se týče cen v CH, osobně mám stejnou zkušenost (drahý), taky jsem nepochopil ten úžasnej "dovoz" (leda by to pašoval z fabriky?
midloch Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 dehyd napsal: >>>Jeremy: - ten steelfish je v podstatě nová B-2 bez stopek a pravítka - asi měli designéři nějaký "vidění"... - co se týče cen v CH, osobně mám stejnou zkušenost (drahý), taky jsem nepochopil ten úžasnej "dovoz" (leda by to pašoval z fabriky? On je přímo prodává, takže to bude skoro za velkoobchodku....
dehyd Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 midloch napsal: dehyd napsal: >>>Jeremy: - ten steelfish je v podstatě nová B-2 bez stopek a pravítka - asi měli designéři nějaký "vidění"... - co se týče cen v CH, osobně mám stejnou zkušenost (drahý), taky jsem nepochopil ten úžasnej "dovoz" (leda by to pašoval z fabriky? On je přímo prodává, takže to bude skoro za velkoobchodku.... takže jsem se vlastně moc neseknul... ...a s jakejma maržema (alespoň zhruba) tyhle kšefty tak pracujou ?
aCIDfire Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 ..taky jsem si myslel,že se pojedu podívat do Švýcar na výlet a koupit tam levnějc hodinky,to jste mě nemile překvapili.
dehyd Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 aCIDfire napsal: ..si odečti 90-40.. sem to prehlid... aCIDfire napsal: ..taky jsem si myslel,že se pojedu podívat do Švýcar na výlet a koupit tam levnějc hodinky,to jste mě nemile překvapili. tak tam leť a kup je v "duty free" na letišti - zaplatí ti to i letenku - když koupíš "Bentley", můžeš letět z celou rodinou
steel Odesláno 16. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2006 no super oceany steelfish bych asi preferoval tyto a za slusnou cenu : http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...nzahlgesamt=357
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se