Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mém okolí nosí hodinky cca 15 procent lidí, v rodině tak 20 procent a osobně znám pouze dva lidi, kteří mají alespoň tak "dobré" hodinky jako já (mám Tissot, Wenger, staré Primky atd., takže na místní poměry jsem nuzák a ubožák) a to je brantranec se starými Longines a několika dalšími kusy, které jsem zatím neviděl, protože se nevídáme často a o jeho sbírce jsem dosud nevěděl a druhý je kolega z práce s lepším modelem ocelových rádiem řízených Casio s nepřeberným množstvím funkcí a velkou odolností, to je vše. Jinak jak tu skoro všichni píšou, chlapi maj levné Casio, noname značky, fashion značky - např. Diesel o průměru menšího talíře, v nejlepších případech nějaká ta Festina. Jelikož pracuju v servisu mob. telefonů, tak má pár kolegů různé smartwatche, ale ti to mají jako hračku a hodinky jako takové je nezajímají. V práci je taky jeden člověk, co o sobě říká, že má rád hodinky, má asi 9 ks hodinek, model průměrně za cca 7000 Kč a komplet všechny jsou značky - a to mi vysvětlete - Storm...

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

V patnácti jsem taky Stormy považoval za něco zvláštního, až speciálního. Kolik že mu je roků ? :-D

Odesláno

V mém okolí má hodinky tak 70-80% ale nutno podotknout, že poměr se značně zvýšil co jsem se o hodinky začal zajímat já - je to vcelku nakažlivé :-D

V práci /kancldajvink/ je poměr vyšší. Řekl bych tak 90-95%. Naopak když mám koukavou a např. pří nákupech s drahou polovičkou se rozhlídnu na kolemjdoucí, tak bych řekl tak max. 20% lidí má hodinky a z toho 99% módní balast...

Odesláno

Dle mého názoru tak max. 50 %. V mém okolí bohužel také převládá hodně modnich značek s baterkou. 

Většina lidí z mého okolí podle mě nosí hodinky už jen ze setrvačnosti a stejně čas sleduje na telefonu.

Odesláno

Mitak: je mu cca 34, takže ten z toho jen tak nevyroste:-)

Ardno: Pavel B. to není, ale evidentně je tedy takových víc:-) Každopádně důvod, kterej uvádí je skutečně ten, že se mu prostě líběj:-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

moravep: u ženský bych to tak nějak pochopil, tam by člověk spíš čekal, že jde vyloženě jenom o to jak vypadaj a jestli se jí líběj.

Odesláno

V praci kolega + kolegyna baterkace + ja mechaniky, ostatni nic (40/60). Doma vychovavam, takze manzelka uz tak isto trpi chorobou, deti este nic (50/50). Inak co si vsimam, tak slusne hodinky ma malo kto, prevladaju fassion znacky. Podla mna hodinky nenosi cca. 90% ludi.

Odesláno (upraveno)

Zena  hodinky nenosi, v praci vetsinou sunty typu QQ, obcas Seika, nekteri vyssi manazeri maji u nas Omegy.

Celkovy bida a mizerie za me, par lidi jsem "nakazil" hodinkama ale celkove nic moc a kdyz tak do cenove hladiny par set Kc.

Obcas takovy ty zbesilosti typu Diesel.

Kdyz hodinky tak 90% quartzky.

Upraveno uživatelem batoo
Odesláno

Uz jsem o tom tady nekde psalo. Hodne zalezi na lokalite. Kdyz uz ma nekdo obtezkane zapesti, z 90% je to modni shit. Celkove bych tipnul ze 75% lidi hodinky nenosi vubec.

Odesláno

Já se domnívám, že ani tolik nezáleží na lokalitě jako na věku, tedy mladší nemají v 80% hodinky, mají jen telefon, zbytek co hodinky má tak z drtivé většiny módní hodinky. Z druhé strany se poměrně často potkávám s tzv. Smart Watch (chytré hodinky).

Odesláno

Jen doplním mate někdo zkušenost se těmi Smart Watch? Co jsem dohledal tak telefonování skrz hodinky pohodlně nebude, shodne zprávy či maily vyřizovat přes hodinky bych přirovnal aerobnímu tréninku sumo zápasníka.

Odesláno

Kolega si to pochvaluje a jistě to má i výhody, hlavně v tom, že je potřeba měně tahat telefon. Na hodinkách jsou notifikace od všeho, co chce, jde snad i odpovídat přednastaveným textem, navigovat třeba při jízdě na skútru. Pokud používá člověk i handsfree připojené k telefonu, tak nemusí vytáhnout telefon z kapsy/docku, nebo v autě celý den. K tomu fitness funkce, pokud to někoho baví, měření tepu, doporučováni pohybu a další blbůstky. No a navíc je to další Tamagotchi, kterému je potřeba hlídat energii:)

Odesláno

Moji kolegove smartwatche casto maj, protoze delame s mobilama a opravujem i ty smartwatche, taky si to pochvalujou a normal hodinky by nenosili. Dokonce vim o pripadu(ten teda neni z prace), ze clovek co mel spoustu hodinek, jako vetsina lidi zde a k Vanocum dostal smartwatche tak uz nosi skoro jenom to a hrozne se mu to zaclo libit(jak zde bylo receno-notifikace z telefonu, mereni tepu atd). Me osobne to teda vubec nelaka a ani to za hodinky nepovazuju, i kdyz ty novejsi uz i vypadaj docela jako hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...