dan83 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 zarazeni v Top 20 dneska jistych...
špelda66 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Uchycení tahu je spolehlivé. Chápu, že tak nemusí působit na fotografii, ale opravdu s tím není žádný problém :-) Myslím, že žádná taková "ruská neschopnost" se na nich neprojevuje.ňák na nich ten tah nevidim...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Zajímavý hodinky. Někomu se můžou líbit a někomu můžou připadat hnusný jak prdel. Rozhodně asi podtrhujou osobnost jejich majitele.
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Zajímavý hodinky. Někomu se můžou líbit a někomu můžou připadat hnusný jak prdel. Rozhodně asi podtrhujou osobnost jejich majitele.Může být
M@chino Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Já mam 3133 rád ... užívej hodinek a když budeš mít náladu udělej lepší fotky ... hlavně na ruce. Díky Tom
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Sexuální obtěžování, teplousi a foukani cukru do konečniku? Ty vole kdo to je? :-)))))Jj je dobrej, akorát má nejhnusnější hodinky co jsem kdy viděl. To už bych raději nosil tu Festinu.....
spineshank Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tyto ti vybírala taky Manželka. .....xDDD
Frostie Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Jj je dobrej, akorát má nejhnusnější hodinky co jsem kdy viděl. To už bych raději nosil tu Festinu.....twl, Festina s Candinem jsou oproti tomu HH
XXmass Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Nechápu, jak se zrovna tady může rozjet diskuse tímhle směrem. No nic, jde tu o hodinky. A k nim myslím lze říct jediné: Je to prostě Rusko. Se vším, co k tomu patří. A to už holt někdo může milovat a někdo nenávidět. Každopádně pokud tyhle hodinky naplnily Tvoje představy, tak gratuluji! :-)
tano Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Nechápu, jak se zrovna tady může rozjet diskuse tímhle směrem. No nic, jde tu o hodinky. A k nim myslím lze říct jediné: Je to prostě Rusko. Se vším, co k tomu patří. A to už holt někdo může milovat a někdo nenávidět. Každopádně pokud tyhle hodinky naplnily Tvoje představy, tak gratuluji! :-) Tak, tak. Osobne, at si kazdy nosi cokoliv dle sveho vkusu a penezenky. Nepomlouval bych hodinky, ale utocnost jejich majitele. Az tady bude jejich majitel par let, mame se na co tesit, nebo dostane rozum treba.
Návštěvník Jagman Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Nechci prudit ale ručka chrona nesedí na index vlastně žádná ručka nesedí .........
Mari Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Ta firma, co převzala fabriky Poljotu je tuším Maktime.K hodinkám: bez ohledu na poněkud okázalý vzhled, nosit na ruce něco, na čem je napsáno buran, to už tam může být rovnou třeba Kokot. Ano, vím co slovo buran znamená v ruštině, ale to na věci nic nemění.
Rudina Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Maktime koupil pouze stroje na kalibr 3133, značku Buran pak vlastní Volmex,dnes jestli se nepletu švýcarskoruska a možná už jen švýcarská firma se sídlem ve švýcarsku. Bez ohledu na název delala a dělá firma Burany v mnoha variantách a mezi nimi byly a jsou krásné i hnusne. A s tím jménem, možná nám připadá směšne, jako mi připadalo v Chorvatsku smesne běžné jméno Curak. Kazdopadne tyhle bohužel patří mezi ty nepovedené. Omlouvám se píšu na tabletu
Rudina Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 A jen dolním ještě, že Volmax má značky Aviator a Buran, které se dělají ve švýcarech a Sturmankie, které se vyrábí v Moskve
Porsche_911 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 V Chorvatsku je hlavne potreba si dat chlazenou picu.
Porsche_911 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 nosit na ruce něco, na čem je napsáno buran, to už tam může být rovnou třeba Kokot.Jsou lidi, co si nechaji vytetovat cool cinske znaky na bicak a v prekladu to znamena treba "hovezi polivka" Jakkoliv kokot zni vtipne tak se takhle par lidi i jmenuje https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Kokot_(př%C3%ADjmen%C3%AD)
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Tak, tak. Osobne, at si kazdy nosi cokoliv dle sveho vkusu a penezenky. Nepomlouval bych hodinky, ale utocnost jejich majitele. Az tady bude jejich majitel par let, mame se na co tesit, nebo dostane rozum treba.Presne tak, sam bych to nikdy nenapsal. Prijde mi hloupe kazit nekomu radost, ale za to chovani jsem napsal co si myslim. A je to opravdu hodne styl rumunskych kolotocaru
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Dejte si do googlu moonphase swiss watch a najdete tam spoustu velmi podobných a začínají na 1000,- eurech. Je to o přání a chtění a vkusu každého soudruha. Mně se nelíbí, ale já nejsem směrodatný, neboť se mi nelíbí chrona jako taková. Někomu se líbí, tak si je koupí a ať mu tedy dělají radost.
petr_cha Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Co to je howk? Nemyslel jsi howgh, jakozto spravny indian? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se