Dantechno Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Frostie: Nee tak ptam se protoze tohle není zadny JDM model - J.Springs jsou urceny pro cely svet... nic ve zlym samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak hlásím, že lumi je čitelná i po osmi hodinách (zhasl jsem včera v deset. Teď, v 6:20 jde stále ještě odečíst čas).Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Frostie: Nee tak ptam se protoze tohle není zadny JDM model - J.Springs jsou urceny pro cely svet... nic ve zlym samozrejme.aha, a já ho klasifikoval jako JDM. V tom případě se omlouvám za zmatek- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Koukam, ze tu hodinky moc rozruchu nevzbudily. Tak zkusím trosku rozvirit vodu. Dneska prisly.gratuluju!moc pěkný. plnohodnotná alternativa k seiko5.já dnes, aniž bych tohle vlákno poslední dny sledoval, objednal ty modré BEB036. ...myslel jsem, že budu první, kdo se tady s j.springs pochlubí..no nevyšlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 U těch hodinek od mAra_ akorát nechápu ten tah ze skládaného plechu, když i modely o 10? levnější mají tah plný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 za mě dobrý.styl klasické seiko 5, ale velikost (44mm) a WR100 jako seiko 5 sports. tah z plných dílků. sympatická je ta polozapuštěná = chráněná korunka....se divím, že seiko takovýhle levný univerzály až na řídké výjimky v pětkách nedělá.za necelý den na ruce přesnost +4vt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 musím říct, že mě těší víc než poslední asi čtvery seika. navíc poměr cena/výkon bezkonkurenční. ještě pár fotek pod umělým světlem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Uvažuji si koupit jen tak k vodě nějaké potápky, k plavkám , první si ale koupím plavky - za ty peníze .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjirkom Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Ahoj.Taky jsem pořídil modrou variantu (byla poslední).Zažil jsem dvě pěkná překvapení.1. Hodinky se vyhnuly clu a DPH2. Nosím je 14 dní a za tu dobu udělaly +10s. A to je mám na ruce cca 9hodin a pak normálně položím na podložku (žádné korunka dolu nebo nahoru)Prostě jak bylo řečeno výše. Za +- 1500,-kč super výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Potvrzuji řečené. Přesnost cca. 10s/den. Akorát škoda, že nemá trochu lepší lumi a klasickou korunku (tady ta zapuštěná mně moc nesedí). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ty modré s arabskýma číslicemi jsou vyprodané, dají se objednat jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ta lumi je modrá nebo zelená? Předpokládám zelenou, ale fotky mě matou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Ty modré s arabskýma číslicemi jsou vyprodané, dají se objednat jinde?Myslím že se už neprodávají. Teď mají nabídku hodně osekanou. Možná přijdou s něčím novým, kdoví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Ta lumi je modrá nebo zelená? Předpokládám zelenou, ale fotky mě matou. Lumi je klasická zelená, nebo aspoň na mojich je to tak. Ikdyž modrá by taky nebyla špatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 -II- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Nechce se někdo zbavit modrasku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nebo tak, dají se ještě někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nebo tak, dají se ještě někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 neviem ci su tu aj modre http://shop24.aviator-watches.de/JSprings/Classic-Serie:::15_19.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 (upraveno) Dá se tomu eshopu věřit jo Upraveno 13. října 2017 uživatelem Left4deth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se